Son üç haftadır üst üste yaşadığı puan kayıpları sonrasında teknik direktör Yahya Ünal ile yollarını ayıran ve Yozgatlı bir isim olan Feridun Dündar ile anlaşan kırmızı siyahlı ekip, yeni teknik direktörü ile çıktığı ilk müsabakasını kazanmayı başardı. Yeşil Kırşehirspor karşında maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan kırmızı siyahlı ekip, güçlü rakibini her iki yarıda da attığı gollerle 2-1 yenmesini başardı. 
Müsabakaya hızlı başlayan Yozgatspor ilk ciddi atağını 6. dakikada gerçekleştirdi. 
6. dakikada gelişen Yozgatspor kontra atağında Volkan’ın pasında topla buluşan Mehmet’in sert şutu yandan az farkla auta çıktı.
10. dakikada sol kanattan Yasin ile gelişen atakta ceza sahası dışında topu önüne alan Ali Yakup’un kaleye sert şutu kalecide kaldı.
15. dakikada gelişen Yeşil Kırşehirspor kontra atağında sol kanattan Yozgatspor ceza sahasına yapılan ortaya iyi yükselen Burak’ın kafa şutu kaleci Aykut’ta kaldı. 
30. dakikada Yozgatspor kontra atağında Mehmet’in pasında topla buluşan Oğuzhan ceza sahasına girer girmez boş durumdaki Volkan’a pasını aktardı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Volkan sert ve düzgün vurdu meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0
32. dakikada Yozgatspor atağında Yeşil Kırşehirspor defansının arkasına atılan topla buluşan Volkan kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun şutunda top kaleciden döndü, dönen topu Nizamettin tamamladı, bir kez daha meşin yuvarlak kaleciden döndü biran da topu önünde bulan Yasin, Nizamettin’e pasını çıkardı. Bu oyuncunun şutunda kaleci topu kontrol etti. Yozgatspor mutlak golden oldu. 
35. dakikada Yasin’in ara pasında topla buluşan Özcan’ın sert şutu yandan az farkla auta çıktı.
44. dakikada sağdan gelişen Yozgatspor atağında Nizamettin’in pasında topla buluşan Volkan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sut yerine pas vermeyi tercih edince takımını mutlak golden etti. Müsabakanın ilk yarısı Yozgatspor ‘un attığı tek golle tamamlanırken, ikinci yarıya hızlı başlayan taraf konuk ekip Yeşil Kırşehirspor oldu. 
57.  dakikada Yeşil kırşehirspor atağında Beytullah’ın sert şutunda top kaleci Aykut’tan döndü dönen topu Kaan tamamladı meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-1
77. Dakikada gelişen Yozgatspor atağında Mustafa’ın ortasına uçarak kafa vuran İlhan Özbay’ın şutu yandan az farkla auta çıktı. 
78. dakikada sol kanattan kendi aldığı topla yeşil Kırşehirspor ceza sahasına giren Mustafa kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vurdu kaleci topu güçlükle kornere çeldi. 
82. Dakikada gelişen Yozgatspor kontra atağında Muharrem’in ceza sahasına doldurduğu topu İlhan Özbay kafayla İlkay’ın önüne bıraktı, İlkay kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı kalecinin solundan filelere göndererek takımının galibiyet golünü attı. 
Kırmızı siyahlı ekip Yeşil Kırşehirspor karşısında aldığı bu galibiyet ile üç haftadır aldıkları kötü sonuçlara dur derken, zirve yarışına tekrar ortak oldu. Yozgatspor aldığı bu galibiyet ile puanını 6’ya yükseltirken, puan cetvelinde de 7’inci sıraya yükseldi. 

Editör: TE Bilişim