Bu gün teknik direktörü Tahir Çopur gözetiminde son hazırlıklarını yapacak olan kırmızı siyahlı ekip daha sonra kampa girecek. 
Yozgatspor teknik direktörü Tahir Çopur, ‘’Geçen hafta Sorgun Belediyespor’u uzatma dakikalarında attığımız golle 1-0 yenmesini başardık ve rakiplerimizin puan kaybettiği haftada önemli bir avantaj yakaladık’’ dedi. 
Bu avantajlarını yarın deplasmanda oynayacakları Hacılar Erciyes Gençlikspor karşısında da devam ettireceklerine dikkat çeken tecrübeli teknik adam, ‘’Yarın deplasmanda karşılaşacağımız Hacılar Erciyes Gençlikspor’u yenerek MKE Kırıkkalespor ve Zara Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu hafta lider Altındağ Belediyespor ligden çekilen Sivas Cumhuriyet Üniversitesi takımı ile oynayacağı için bu maçı hükmen kazanmış durumda. Bu nedenle bizim öncelikli hedefimiz Hacılar Erciyes Gençlikspor’u yenmek ve şampiyonluk yolundaki diğer rakiplerimizin puan kaybetmesini beklemek. Ben sezon sonunda bir mucize olacağına inanıyorum. Bu haftayı kazasız belasız atlatalım önümüzdeki hafta lider Yeni Altındağ Belediyespor maçı ile düğümü çözeriz diye düşünüyorum’’ diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim