Yozgatspor, pazartesi günü başladığı Hacılar Erciyespor maçı hazırlıklarını dün yaptığı tek idman ile tamamlayarak kampa girdi. 
Kırmızı siyahlı ekibin teknik direktörü Tahir Çopur, bu gün deplasmanda oynayacakları Hacılar Erciyespor müsabakasını mutlak suretle kazanmak istediklerini söyledi. Hafta sonu konuk ettikleri Yeni Altındağ Belediyespor müsabakasını kazanarak şampiyonluk umutlarını devam ettirdiklerini hatırlatan Çopur, ‘’Zirve hesaplarımızı önümüzdeki haftaya taşımak için Hacılar Erciyesspor müsabakası bizim için çok önemli. Bu gün oynayacağımız bu müsabakadan alacağımız bir galibiyet bizim şampiyonluk hesaplarımızı bir sonraki haftaya taşıyacaktır. Alacağımız bir mağlubiyet veya beraberlikte ise bütün hesaplarımız alt üst olur’’ dedi. 
Oyuncularının Yeni Altındağ Belediyespor karşısında alınan galibiyet sonrasında morallerinin üst düzeyde olduğuna vurgu yapan Yozgatspor teknik direktörü Tahir Çopur, ‘’Biz Yozgatspor olarak Hacılar Erciyesspor maçına moral ve motivasyon açısından hazırız. Allah’ın izni ile bu zor deplasmandan üç puan ile döneceğiz. Ben takımıma güveniyorum. Geçen hafta sonu konuk ettiğimiz Ankara temsilcisi Yeni Altındağ Belediyespor karşısında sergilediğimiz oyunu Hacılar Erciyesspor karşısında da sergilersek bu maçı kazanmamız içten bile değil’’ diye konuştu.
MUCİZELERE İNANIRIM
Yozgatspor teknik direktörü Tahir Çopur, Hacılar Erciyesspor maçını kazanmaları durumunda ok önemli işlerin altına imza atmış olacaklarını anlatarak, şöyle konuştu;
‘’Hacılar Erciyespor müsabakasından alnımızın akıyla çıkarsak, sezon sonunda gülen tarafın bizim olacağımızı düşünüyorum. Ben mucizelere inanırım. Şampiyonluk aslında bize düşünüldüğü kadar çok uzak değil. Haftalardır takımım galip geliyor. İyi bir seri yakaladık ve bu yakaladığımız galibiyet serisini son haftaya kadar sürdüreceğiz. Biz kendi önümüzdeki müsabakalara bakacağız ve rakiplerimizin de puan kaybetmelerini bekleyeceğiz. Dediğim gibi ben mucizelere inanan biriyim ve sezon sonunda bu mucizenin gerçekleşeceğini düşünüyorum. Umarım her şey bizim istediğimiz gibi olur. Biz önce Hacılar Erciyesspor müsabakasını kazanacağız ardından da hafta sonu yine deplasmanda kazan belediyespor’u yenip, rakiplerimiz olan Yeni Altındağ Belediyespor ile Zara Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Umarım ümitlerimizi son haftaya taşırız ve rakiplerimizin alacağı kötü sonuçlar ile kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız MKE Kırıkkalespor maçı sonrasında şampiyonluk turu atarız. Bu olmayacak bir şey değil. Rakiplerimiz Yeni Altındağ Belediyespor ile Zara Belediyespor’un çok zor müsabakaları var. Ben ikisinin de iki hafta üst üste puan kaybedeceğini düşünüyorum. İnşallah her şey bizim istediğimiz gibi olur.’’

Editör: TE Bilişim