Türkiye Şampiyonasında hedefini şampiyonluk ve finaller olarak belirleyen Yozgatspor U19 takımında Türkiye Şampiyonası hazırlık kampı hız kesmeden devam ediyor. Kırmızı-Siyahlılar kampın yanı sırada oynadığı hazırlık maçlarıyla Şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyor. Hazırlık maçının ilkinde Kayseri'de Kayseri Şekerspor ile karşılaşan Yozgatspor U19 takımı bu kez ikinci hazırlık maçında Galatasaray U19 takımı ile İstanbul’da hazırlık maçına çıkacak. 
AHMET AKGÜN KAMPI ZİYARET ETTİ

Yozgatspor U19 takımında hem Türkiye Şampiyonasının hem de Çarşamba günü hazırlık maçında karşılaşacak Galatasaray maçının hazırlıkları hız kesmeden devam ederken genç futbolcuların hırslı, istekli ve aynı zamanda heyecanlı olmaları dikkatlerden kaçmadı.
Yozgatspor Asbaşkanı Ahmet Akgün Yozgatspor U19 takımının kampını ziyaret ederek antrenmanı kenardan izledikten sonra antrenman sonunda genç futbolcuların yanına giderek onlarla bir süre sohbet edip moral verdi. Genç futbolculara Yozgatspor yönetimi olarak kendilerine Türkiye Şampiyonasında sonuna kadar güvendiklerini ve inandıkları sözlerini sarf etti. Yozgatspor Altyapı Sorumlusu Sedat Yönel hem Türkiye Şampiyonası öncesi hem de Galatasaray’la oynanacak olan hazırlık maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Yozgatspor Altyapı Sorumlusu Sedat Yönel, Galatasaray U19 takımı karşısında Türkiye Şampiyonası öncesinde en ciddi sınavlarını vereceklerini söyledi. Yönel; ‘’Amacımız katılacağımız Türkiye Şampiyonasında başarılı olmak ve oradan şampiyon olarak ve kupayı alarak Yozgat'a dönmek. Bunun için çok çalışmamız gerektiğinin farkında olarak gerek teknik ekibimiz gerekse genç futbolcularımız gecelerini gündüzlerine katarak en iyi şekilde bu önemli turnuvaya hazırlanıyorlar. Bizlerde altyapı sorumlusu olarak ve Yozgatspor yönetimi olarak takımımız adına gerekli çalışmaları yapıyoruz. Türkiye Şampiyonası öncesinde hazırlık maçlarıyla takımımızı turnuvaya daha çok maç yapmış şekilde götürmek istediğimizden dolayı düzenlediğimiz hazırlık maçlarımıza da devam ediyoruz. Turnuva öncesi en ciddi sıvımızı Çarşamba günü İstanbul'da Türkiye'nin büyük ve önemli kulüplerinden birisi olan Galatasaray'ın U19 takımıyla Florya Metin Oktay Tesislerinde hazırlık maçında karşı karşıya geleceğiz. Bu maçta alacağımız sonucun yanı sıra sahada oyuncularımızın göstereceği performans büyük önem taşıyor. Bu maçta alacağımız başarılı sonuçla Türkiye Şampiyonası öncesi özgüvenimizi daha da yukarılara çekmek rakiplerimizi tedirgin etmek hedefindeyiz’’ diye konuştu.
Yozgatspor U19 takımı antrenörü Nihat Tinel, çarşamba günü oynayacakları Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Tinel; "Türkiye Şampiyonası öncesinde oynayacağımız hazırlık maçında Galatasaray U19 takımı karşısında önemli bir maça çıkacağız. Hazırlık maçlarıyla Türkiye Şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanacağız. Bu hazırlık maçlarında en önemli ve ciddi sınavımızı Galatasaray karşısında vereceğiz. Hazırlık maçlarıyla ve yaptığımız kampla Türkiye Şampiyonasına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Yaptığımız hazırlık maçlarında takımdaki eksikleri görmek ve bu eksiklere aksaklıkları gidererek Şampiyonaya hazır bir görüntü içerisinde gitmek istiyoruz. Bunun için hazırlık maçları açısından en önemli sınavımızı kuşkusuz çarşamba günü İstanbul'da Florya Metin Oktay Tesislerinde Galatasaray U19 takımıyla oynayacağımız karşılaşma olacak. Bu karşılaşma bizim adımıza çok önemli bir mücadele olacak. Şampiyona öncesinde en ciddi sınavımızda sahada futbolcularımızın neler yapacağı taktik açısından sahada nasıl bir oyun sergileyeceğimiz bizim açımızdan gerçekten çok önemli. Bu maça ve Türkiye Şampiyonasına çok iyi şekilde hazırlanıyoruz Yozgatlıların yüzünü güldürecek bir takım olacağız. Bize her zaman her fırsatta destek olan Yozgatspor yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum. Öncelikle bizlere bu imkanları tanıyan bu gençlere şans veren başta Yozgatspor Kulüp Başkanımız Kazım Arslan, Yozgatspor Asbaşkanı Ahmet Akgün, Yozgatspor Altyapı Sorumlumuz Sedat Yönel ve diğer Yozgatspor yöneticilerine  bize vermiş oldukları destek ve yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım onlara layık olmaya ve alacağımız başarılarla onların yüzünü güldürüp emeklerini, bizlere olan güvenlerini boşa çıkarmamak adına çok çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Editör: TE Bilişim