Geçen hafta sergilediği onurlu mücadele ile taraftarının gönlünü yeniden kazanan Yozgatspor dün deplasmanda sergilediği futbolla da kalitesini gösterdi.

                Deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşan Yimpaş Yozgatspor dirilişe geçtiğinin sinyallerini verdi. Darıca karşısında daha üstün bir futbol oynayan Yozgatspor 40. dakikada Hasan’la bulduğu golle moral buldu .Karşılaşmanın ilk yarısını önde bitiren Yimpaş Yozgatspor ikinci yarıda da baskılı oyununu sürdürdü. 48. dakika da ceza alanı içerisinde Halil İbrahim’in eline çarpan topu karşılaşmanın hakemi penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı vuruşunu kullanan Arif’in şutunu Ersoy çelemedi ve skora eşitlik geldi.

                Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında gol arayan Yimpaş Yozgatspor arayışını sürdürdü fakat gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi. Darıca Gençlerbirliği deplasmanından 1 puan çıkarmanın kendileri için şu dönemde çok iyi olduğunu belirten Teknik Direktör Polat Öskan; “Çok iyi bir performans sergilediğimiz karşılaşmada ilk yarıda golü bulduk ancak ikinci yarı şanssız bir penaltı ile kalemizde golü gördük. Sonrasında yine mücadelemizi sürdürdük. İyi bir futbol oynadık ve orada onurumuzla mücadele verdik. Deplasmandan aldığımız bir puanda bizim için değerlidir ve bu bizim dirilişimizin bir göstergesidir” dedi.

Editör: TE Bilişim