Kırmızı siyahlı taraftarlar sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda takımda kalmasını istedikleri futbolcuları ön plana çıkartırken, yaptıkları bu paylaşımların Yozgatspor 1959 FK'ya zarar verdiğinin farkında olmuyorlar. Yozgatspor taraftar gruplarının oluşturdukları Facebook hesaplarında gündeme getirdikleri futbolcu isimleri Yozgatspor yönetiminin kadro kurmasında zorlanmasına neden oluyor. 
Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, 2016-2017 futbol sezonunda yine zirveye oynayacak bir takım kuracaklarını ama transfer etmek istedikleri futbolcular ile masaya otururken biraz daha dikkatli olacaklarını söyledi. 
Açıklamalarına devam eden Akgün: " 2015-2016 sezonunda şampiyonluk için kurulan kaliteli kadroya rağmen hedefe ulaşamadık. Yozgatspor 1959 FK'da yola devam edilecek futbolcuları daha dikkatli seçmek durumunda kalacağız. Yönetim olarak kırmızı siyahlı formayı giyecek futbolculardan tam verim alabilmemiz ve transfer döneminde daha ekonomik fiyatlar sunabilmemiz için gerekli sebeplerimiz var. Bu sebeplerin en başında da geçen sezon kaybedilen şampiyonluk var. Taraftarlarımız özlediği şampiyonluğa ulaşacak bir takım kurma çabası içerisinde olacağız. Taraftarımız bunun içinde kaliteli futbolcuların takımda kalmasını istiyor. Bizimde yönetim olarak çalışmalarımız bu yönde. Biz nasıl ki bu sezon hedefe ulaşamasak dahi futbol ateşini yeniden hissettirdiysek, gelecek sezon bunun üzerine koyarak ve hedefe kesinlikle ulaşacak bir kadro kuracağız. Ama bu çalışmalarımızı yaparken cefakar Yozgatspor taraftarının da bize yardımcı olmasını istiyoruz. Biz Yozgatspor 1959 FK yönetimi olarak taraftarımızın gönlünden geçen takımı kuracağız. Onlar bize güvensinler" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim