Bu galibiyetle,  taraftarı ile tek yumruk olduğunu,  bir kez daha kamuoyuna ispat eden kırmızı siyahlı ekip 23 Ekim Pazar günü Çanakkale ekibi, Dardanelspor’u sahasında misafir edecek.
    Ankara Demirspor karşılaşmasından alınan galibiyetin getirdiği moral ve hafta başından itibaren günde çift idmanlı çalışmalar ile Dardanelspor karşılaşması için hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Yozgatspor’da, takımın yeniden çıkışa geçmesi sayesinde yaşanan olumlu değişim gözden kaçmadı.
    Yimpaş Yozgatspor başkanı Halil Yılmaz, “Ankara Demirspor karşılaşmasında çok iyi oynadık. 90 dakika boyunca oyuna hakim taraf biz olduk ve karşılaşma sonunda aldığımız galibiyet, bizlere ilaç gibi geldi.            
   Haftasonu kendi sahamızda ve seyircimiz önünde oynayacağımız Dardanelspor karşılaşması için çok sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Takım olarak moralimiz en üst seviyede. Bu karşılaşmadan galibiyetle dönecek, şampiyonluk yarışında iddiamızı sürdüreceğiz.
    Galibiyet için herhangi bir dezavantajımız yok. Tribünlerden gelecek destek ile karşılaşmadan 3 puan ile ayrılıp yolumuza devam edeceğiz. Çalışmalarımız haftasonuna kadar aralıksız olarak devam edecek.” dedi.

Editör: TE Bilişim