Teknik heyetimizle, futbolcularımızla oturup, konuştuk, kötü gidişatın nedenlerini belirleyip, çözüm için gerekeni yapıyoruz'' dedi.
Yimpaş Yozgatspor'un hedefli bir takım oluğunu, bu hedefindende sapmayacağının atını çizen kulüp başkanı Nurullah Nurdoğan, yetenekli bir ekip olmalarına karşın, takım oynunu daha tam olarak sahaya yansıtamadıklarını, bunun sonucunda üst üste gelen kötü sonuçlarında ister itemez futbolcular üzerinde ciddi strese neden olduğunu kaydetti. Nurdoğan, ''Lig öncesinde oynadığımız hazırlık karşılaşmalarında birden fazla futbolcumluzun sakatlanması hazırlıklarımızı olumsuz yönde etkiledi. Bunun sonucunda Keçiören karşısında istediğimizi alamadık. Moral bozukluğunu Diyarbakırspor deplasmanında alınan galibiyetle atlattık. Bu moralle çıktığımız maçta konuk ettiğimiz Kırıkhanspor karşısında iyi bir futbol sergilememize karşın hakemin kötü yönetimi sonucunda sahadan bir puan alarak ayrıldık. Son maçımızda ise yine iyi mücadele veren futbolcularımız istediği golü bulamayınca sonlara doğru risk aldı, gol atamayınc da kalesinde birden fazla gol görüp yenildi'' diye konuştu.

Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, alınan bu sonuçların yerine  daha başarılı sonuçlar alınması konusunda gerekli tedbirleri aldıklarını, pazar günü onayacakları maçla birlikte alacağımız galibiyetle çıkışa geçeceklerini bildirdi.
Editör: TE Bilişim