Bu gün kendi tesislerinde toplanacak olan Yozgatsporlu oyuncular kara yolu ile Bolu’ya hareket edip ikinci dönem kamp çalışmalarına başlayacaklar. 28 Ağustos tarihine kadar Bolu’da kamp çalışmalarını sürecek olan kırmızı siyahlı ekip burada birkaç tanede hazırlık müsabakası oynamayı planlıyor. Kamp sonrasında oyunculara izin verilmeyecek ve 29 Ağustos tarihinde tekrar Yozgat’ta toplanılarak Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarının hazırlıklarına başlanılacak. 
Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, bu gün kendi tesislerinde toplanacak olan oyuncuların sabah saat 08.00’da otobüs ile Bolu’ya hareket edeceğini söyledi. 20-28 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan kampta takımın daha çok teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapacağına değinen Akgün, ‘’Bolu kampımızda 3-4 tane hazırlık müsabakası oynayacağız. Yaklaşık 8 gün sürecek olan Bolu kampımız sonrasında takımımıza izin vermeyeceğiz. Kamp sonrası kullanmaları gereken izini oyuncularımıza zaten ikinci dönem kampımız öncesinde verdik. Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağımız müsabaka nedeniyle takıma izin vermeyeceğiz ve Bolu kampı sonrasında takımımız direk Yozgat’a gelerek 1-3 Eylül tarihleri arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası müsabakasının hazırlıklarına başlayacak’’ dedi. 
İBRAHİM VE KAMBER BOLU’DA

Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, Yozgat’ta kendi tesislerinde yaptıkları kamp çalışması öncesinde gerçekleştirdikleri seçmeler neticesinde 4 genç oyuncuyu takımla birlikte birinci dönem kampına aldıklarını hatırlatarak, ‘’Birinci dönem kampımıza aldığımız bu 4 oyuncudan ikisi olan İbrahim İcik ve Kamber arkadaşlarımızı teknik direktörümüz Bolu kampına dahil etti’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim