Lig’de kalmayı garantileyen ve yeni sezona umutla bakan Yimpaş Yozgatspor evinde oynayacağı, Lig’in son maçı olan Sivas 4 Eylül karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

            Spor Toto 3. Lig 2 Grup’ta şehrimizi temsil eden ve sezonun ilk yarısına oranla ikinci yarının sonlarında daha başarılı olan Yimpaş Yozgatspor sezonun son maçı olan Sivas 4 Eylülspor çalışmalarını sürdürüyor. Sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını, son karşılaşmada taraftarın yüzünü güldüreceklerini ifade eden teknik adam Polat Öskan, gelecek yıl için farklı bir görüntü oluşturacaklarını ifade etti. Öskan,” Oyuncularımızın moral ve motivasyonları yerinde. Kimsenin şundan dolayı kafam rahat diyebileceği bir konu yok.

            Bu sebepten biz Pazar günü sahaya galibiyet için çıkıp, istediğimizi de alacağız. Çalışmalarımız hafta başından beri sürüyor, geçen haftayı dinlenerek geçiren oyuncularımızın kafaları da, vücutları da çok rahat. Takımla çalışmalarımıza başladığımızdan beri söylediğimiz gibi bizim mazeret sunmak için zamanımız yok. Bu yüzden son maçımızda olsa Pazar günü saat 15.30’da oynanacak maçtan galip ayrılarak sezonu kapatacağız. Tüm taraftarlarımızı da karşılaşmaya davet ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim