Malatya ilinde düzenlenecek olan 7. Anadolu İller Arası Kick Boks Şampiyonasına ilimizi temsilen Yozgat SHÇEK ve Gençlik Spor Kulübü Kick Boks takımı olarak 20 Sporcu 2 Hoca 2 İdareci ile toplamda 24 kişi ile katılacak.
Yozgat’ta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kayıtlarında lisanslı bulunan 313 Kick Boks sporcusundan aktif olarak spor yapan SHÇEK Spor Kulübü bünyesinde 43 sporcu aktif olarak olarak bu sporla uğraşıyor. 
Yozgat SHÇEK Spor ve Gençlik Başkanı Hakan Çeliksoy, Malatya’daki şampiyonanın ardından Karaman ve Trabzon’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası Milli Takım elemelerine katılacaklarını söyledi. 
Çeliksoy; “Daha önce de bir çok şampiyonaya zor şartlar ve imkanlara rağmen büyük başarılar ve deneyimler kazanan sporcularımıza her zaman güveniyor ve bu şampiyonadan da başarı bekliyoruz” dedi.  Yozgat’ta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kayıtlarında lisanslı bulunan 313 Kick Boks sporcusundan aktif olarak spor yapan SHÇEK Spor Kulübü bünyesinde 43 sporcu aktif olarak olarak bu sporla uğraşıyor. 
Editör: TE Bilişim