14 ilde oynanacak olan müsabakalarda Çorum ilinde Trabzon,Samsun,Aksaray ve Rize ekipleriyle mücadele edecek olan ekibimiz Boğazlıyan Şekerspor’da genç futbolcular yaptıkları antrenmanlarla zorlu Türkiye Şampiyonasının hazırlıklarını tamamlarlarken tek hedefleri Çorum’da Yozgat’ı en iyi şekilde temsil etmek.
Boğazlıyan ilçesine kısa bir süre önce gelmesine rağmen büyük bir başarı göstererek Boğazlıyan Şekerspor U-16 Futbol takımını Yozgat şampiyonu yapan Antrenör Mehmet Ali Vurgun 7-11 Haziran tarihlerinde Çorum’da yapılacak grup müsabakaları öncesi oldukça iddialı olduklarını belirtti.
Çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ve tek eksiklerinin deneyim olduğunu ifade eden Vurgun; Rakiplerimiz çok kaliteli, deneyimli nerden baksanız 5-6 yıldır beraber oynuyorlar ve her sene illerinde şampiyon olan takımlar, biz ise 3 aylık bir takımız ama her şeye rağmen Yozgat’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz.
İlçede gerekli desteği görmediklerini söyleyen Vurgun sözlerini şu şekilde tamamladı; Kimi takım şampiyon olmak için milyon dolarlar harcar, kimi takım şampiyon olur destek görmez bizler ilçe halkımızdan ve ileri gelenlerden bu gençlerimiz için destek bekliyoruz. 
Editör: TE Bilişim