Geçtiğimiz sezon 2. ligde mücadele veren Yozgat Bozokspor Hentbol takımından sonra bu sezon öncesinde kurulup, 2'inci lige terfi eden Yozgat Hentbol spor takımı da hedefini play-off olarak belirledi. Kayseri Gençlik Hizmetleri, Zonguldak Sanat Teknik, Karabük Safranbolu, Adana Gençlik, Kırşehir Belediye, Sivas Gençlik takımlarıyla birlikte C grubunda mücadele verecek olan Yozgat'ın iki temsilcisi ligin ilk haftasında rakiplerini Yozgat Bozok Spor Salonu'nda konuk edecek. Yozgat Bozokspor Hentbol takımı saat 12.00'da Kırşehir Belediyespor'u, Yozgat Hentbolspor takımı ile saat 14.00'da Sivas Gençlikspor'u konuk edecek.
Gruptan iki takımın birinci lige terfi edeceğini bildiren Yozgat Hentbolspor Kulübü Başkanı İbrahim Cebeş, hedeflerinin öncelikle play-off grubunda mücadele etmek olduğunu söyledi. Cebeş, “İyi bir karroya sahibiz, hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Pazar günü konuk edeceğimiz Sivas temsilcisini yenerek lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz'' dedi.
Yozgat Bozokspor Hentbol takımı Başkanı Cenker Doğan da, hedeflerinin birinci lig olduğunu belirterek, ''Gruptan iki takımdan biri olarak çıkacağımızı ümit ediyorum. Geçen sezon son maçımızda hedefe ulaşmaktan geri kaldık. Bu sezon güçlü bir kadro oluşturup, hedefe kilitlendik” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim