Yozgatlı kadınlar kış boyu süre gelen yoğun ev ve iş temposunun stresini yaz mevsiminde fitness yaparak atacaklar. Dün ilk fitness çalışmasında bir araya gelen kadınlar oldukça renkli anlar yaşadılar. 

            Yozgat belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile Yozgatlı hanımlar için yaz döneminde Fitness yapmaya başladı. Sabah 09:00 da Celal Atik spor salonun da bir araya gelen yaklaşık 90 hanım uzman hoca nezaretinde spor yapmaya başladı.

            Bir program dahilinde fazla kilolardan arınması ve stresten uzak daha sağlıklı bir hayat yaşamalarının yolunu açmak amacıyla başlatılan fitness sporunun ilk gününde Belediye Başkanı Yusuf Başer kadınları yalnız bırakmadı.

            Kadınların ilgisinden oldukça memnun olduğunu belirten Başer; “Fitness kadınların kilolarından kurtulması, estetik bir görünüşe sahip olmaları, stresten arınmaları, eğlenirken, esnekliği ve çevikliklerini artırmaları gibi önemli etkileri var. Böyle bir spora Yozgatlı kadınların ilgi göstermesi bizleri de memnun etti. Kadınlarımızdan ilgi geldikçe diğer spor dalları ile ilgili de bölümler açabiliriz” dedi.

Editör: TE Bilişim