Geçtiğimiz hafta evinde mağlubiyet yaşayan Yozgatspor yeniden toparlanmak için çalışmalara devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar bu zorlu mücadeleye önemli oyuncularından eksik çıkacak.

Deplasmanda oynayacağı İskenderunspor karşılaşması için çalışmalarını sürdüren Yozgatspor’da cezalı ve sakat oyuncular can sıkıyor. K. Maraş karşılaşmasında Kırmızı kart gören Ahmet ve 6 oyuncunun sakat olduğunu söyleyen teknik adam Polat Öskan, İskenderun karşısına zorunlu bir şekilde farklı bir on bir ile çıkabileceğini ifade etti. Moral bozmanın çare olmadığını dile getiren Öskan,” Sakatımız cezalımız var ancak bunları mazeret görmüyoruz. Biz elimizde olanla en iyisini yapmak için buradayız ve bunu da yapacağımıza inanıyorum. Maraş karşılaşması sonrası oyuncularımla tek tek konuştum. Yanlışlarımızı birlikte gördük ve bunların telafisine bakıyoruz. Günlük yaptığımız tek idmanlarla da İskenderun deplasmanına hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz.

ZAMAN DESTEK ZAMANI

                Yozgatspor’un en çok desteğe ihtiyaç duyduğunu belirten Polat Öskan,” Kimseden akıl, para hiç bir şey istediğimiz yok. Bize ve takıma destek olsun vatandaşlarımız bu bizim için yeterlidir. Karşılaşmaya destek vermek için gelip köstek olanlar var. Bu yapılan çirkin eleştirileri gelsinler bizimle yapsınlar. Yüzümüze söylesinler ki en azından gerçekten yanlış olan bir şey varsa bizde bunun telafisine gidelim. Kendisini Yozgat’ta futbol otoritesi zanneden insanlar var. Kulüp böyle yönetilmez, takım böyle çalıştırılmaz şeklinde bir takım konuşmalar yapıyorlar. Bunlar yıpratmaya yönelik hareketlerdir. Varsa gerçekten içlerinde Yozgat ve Yozgatspor sevdası kendilerini bugünden tez yok tesislerde takımın yanında görmek isteriz” dedi.

                Yapılan eleştirilerin haksız ve son derece yıpratıcı olduğunu belirten Öskan, “Biz kendimize bir hedef belirledik, bu hedef doğrultusunda da sonuna kadar yolumuza devam edeceğiz. Eğer Yozgatspor’u bizden çok seven ya da düşünen varsa gelsin bize destek olsun. Biz transfer yapmadık, aldığımız takımı olduğu gibi idare etmeye çalışıyoruz. Futbolcularımız yeteneksiz, yetersiz ya da faydasız değil. Nasıl faydalanabiliriz yönüyle bakıyor ve bunu başarmaya çalışıyoruz. Kamuoyunda yapılan konuşmalar ise bizi yolumuzdan alıkoyamayacak fakat mide bulandıracaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim