Yoluna namağlup lider devam eden Yozgat Bozokspor, galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Kendi saha ve seyircisi önünde Adana Gençlikspor'u konuk eden Yozgat Bozokspor, sahadan istediğini aldı ve rakibini 36-23 mağlup etti ve puanını 18'e çıkardı. 
Karşılaşmanın ilk yarısına istediği gibi başlayamayan ve oyunun kontrolünü rakibe kaptıran Yozgat Bozokspor ilk 7 dakikada rakibi karşısında 6-1 geriye düştü. Ardından geliştirdiği ataklarla rakibi karşısında skoru dengeleyen temsilcimiz 16. dakikada skoru 7-7'ye getirdi. Skoru eşitleyen ve oyuna ortak olan Bozokspor ardından Tolga Özün'ün golü ile 8-7 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunun hakimiyetini iyiden iyiye eline alan ve skor yönünden öne geçen temsilcimiz ilk yarıya da 16-12 önde girmesini bildi. 
İkinci yarıyı kaleci Erkan Akdağ'ın hızlı hucümlarıyla ardı ardına goller bulan Yozgat Bozokspor, rakibiyle olan farkı da iyiden iyiye açtı. İkinci yarının 15. dakikasında rakibi karşısında skoru 27-17'ye getiren Bozokspor'da karşılaşmanın son dakikalarına alt yapıdan yetişen oyuncular dahil edildi. Maça iyi başlayamayan ancak kısa sürede toparlanan Yozgat Bozokspor rakibini de 36-23 mağlup etti ve haftayı karlı kapatmasını bildi. Temsilcimizde Emin Ateş, Adana Gençlikspor karşısında takımının 10 golle yükünü çekerken bu oyuncuyu 6'şar golle Aytekin Aydın ve Tolga Özün takip etti.

HENTBOLSPOR FARKI
Liderin yakın takipçisi Yozgat Hentbolspor takımı ise, play-off hesapları yapan Kayseri Gençlik Hizmetleri takımını ağırladı. Maçın ilk dakikalarında başabaş geçen maçın ilerleyen dakikalarında Kayseri ekibi oyuna ağırlığını koyarak, ilk yarıyı 17-19 önde tamamladı. Yozgat Hentbolspor takımı 36'ıncı dakikaya kadar yenik götürdüğü maçta önce eşitliği sağlayıp, daha sonra da galibiyeti yakaladı. Kayseri'de oynanan maçı 3 farklı kaybeden Yozgat temsilcisi rakibi 37-34 yenerek, 3 farklı galibiyet aldı.

Editör: TE Bilişim