Ankara’ya karargah kuran Kulüp Başkanı Cenker Doğan, anlaşmaya varılan Antrenör Adem Kızılay ve Rıfat Şahin ile birlikte iç ve dış transferde kadroya dahil edilecek sporcularla görüşmelerini sürdürüyor. 
Kırmızı siyahlı ekip, geçen sezon kadrosunda bulunan kaptan Ömer Arslan ve Barış Orhonlu ile yeniden anlaşmaya vardı. 
Kulüp Başkanı Cenker Doğan, iç transferde diğer oyuncularla da daha önce ön görüşme yaptıklarını, son görüşme için davet ettiklerini kaydetti. 
Kulüp Başkanı Doğan, dış transferde ise Milli Piyango’dan Sağ Kanat oyuncusu Gencay Gündoğdu ve aynı zamanda milli takım oyuncusu Pivot Çağrı Aydın, Amasya Merzifon’dan Sağ Kanat oyuncusu Orhan Akgül ve Anadolu Üniversitesinden milli takım oyuncusu oyun kurucu Racitan Ecer ile anlaşmaya vardıklarını ifade etti. 
Doğan, transfer çalışmalarını Ankara’da en kısa zamanda tamamlayıp, resmi sözleşmelerin Yozgat’ta düzenlenecek törenle imzalattırılacağını bildirdi.
Yozgat Bozokspor Kulüp Başkanı Cenker Doğan, transfer çalışmalarının aralıksız sürdüğünü iç ve dış transferde renklerine kattıkları bu altı oyuncunun birbirinden kaliteli ve Türk hentbolunun yakından tanıdığı isimler olduğunu dile getirdi. Bu sezen Süper Lig'de ilk defa mücadele edeceklerini hatırlatan Doğan,

''Geçen sezon nasıl ilk defa mücadele ettiğimiz Türkiye Hetbol Erkekler Birinci Lig'inde zirveye oynadıysak ve sezon sonunda hedefimize ulaşmışsak, bu sezonda ilk defa mücadele edeceğimiz Türkiye Hentbol Erkekler Süper Lig'inde de hedefi olan bir takım konumunda olacağız. Bunun için teknik ekip sorununa çözüm bulduktan sonra ara vermeden hemen transfer çalışmalarına başladık. İyi bir takım oluşturarak bu sene de hedefli bir ekip olacağız. Allah'a şükür Süper Lig'e çıktık. Şimdiki hedefimiz ise Yozgat tarihinde bir ilke daha imza atarak takımımızı Avrupa'ya taşımak istiyorum. Bunun içinde iyi bir kadro kurma amacındayız. Görüşmelerimiz aralıksız devam ediyor. İnşallah yeni sezonda hem zirveye oynayacak, hem de Avrupa kupalarına katılacak bir takım oluşturacağız. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor. Tabi bu bizim sezon başlamadan önceki hedefimiz ama sezon neyi getirir, nasıl devam eder onu bilmiyorum. Hedeflerimizi başarırsak kahraman oluruz, ama Avrupa hedefimize ulaşamazsak ta kimsenin bize kızacağını düşünmüyorum. Sonuçta ilk defa mücadele edeceğimiz bir lig. Çok güçlü takımlar bu ligde bizimle mücadele edecek. Türkiye'nin köklü kulüpleri Süper Lig'de yer alıyor. Biz de Yozgat Bozokspor olarak bu ligde kalıcı olmak ve üst sıraları zorlamak istiyoruz. Bunun içinde önce güzel bir kadro kuracağız ardından da sezonu güzel bir şekilde götürmeye gayret göstereceğiz. Yozgat halkının bu zorlu yolda bize destek olmasını lig başladığında tribünlere gelerek bizleri desteklemelerini istiyorum'' diye konuştu.
Editör: TE Bilişim