Hentbol Erkekler 2. Lig C Grubu'nun 11. haftasında Kayseri deplasmanına namağlup unvanı ile giden lider Yozgat Bozokspor, güçlü rakibine diş geçiremedi ve sahadan 31-30 mağlup ayrıldı. 
Maçın ilk dakikalarına etkili başlayan ve 3 farklı öne geçen Yozgat Bozokspor istediği oyunu ilk yarı bir nebze olsun sahaya yansıttı ve başa baş geçen maçın ilk yarısını 16-15 önde kapattı. İkinci yarı hızlı hücumlarla etkili olmak isteyen ve farkı açmak isteyen Bozokspor'un bu planı tutmazken ev sahibi ekip ikinci yarının başlamasıyla birlikte oyunun kontrolünü eline aldı. 
Bir ara farkı 5 sayıya kadar çıkaran ev sahibi ekip oyunu yavaşlatarak skor avantajını korumak isterken hakemlerin verdikleri akıl almaz kararlar ile de uğraşan Yozgat Bozokspor, karşılaşmanın son dakikalarında farkı 1'e kadar indirmeyi başardı. 
Karşılaşmanın son yarım dakikasına 31-30 geride giren Yozgat Bozokspor eline geçen son hücumu değerlendiremedi ve sahadan mağlubiyet ile ayrıldı. 
Maç sonunda lider Yozgat Bozokspor'a ilk mağlubiyetini tattıran ev sahibi ekip takım halinde şampiyon olmuşçasına sevgi gösterilerinde bulundular.

Editör: TE Bilişim