Belediye Spor Kulübü Güreş Takımı’nın Kırıkkale’de rakiplerini 9-0’lık sayı üstünlüğü yenerek ilk haftada önemli bir başarıya imza attığını belirten 2. Başkan Enver Erkılıç, İleri Gazetesi’ne yaptığı açıklamada gelecek adına umutlu konuştu. 
15 güreşçi ile katıldıkları Kırıkkale’deki müsabakalarda Adana Yüreğir Belediyespor ve Çorum Sungurlu Tevfik Odabaşı Güreş Takımlarına karşı mücadele verdiklerini hatırlatan Erkılıç; 
“Her iki güreş takımını da 9-0’lık sayı üstünlüğü gibi mağlup ettik. Güreşçilerimiz ligin ilk haftasında ortaya koydukları performans ile göz doldurdu. Güreşçilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum. İlk hafta elde ettiğimiz başarı güreşçilerimiz adına moral kaynağı oldu. İnşallah ligi lider olarak bitirip, bu günden hedefimizi 1. güreş ligi olarak belirledik. Bu inançla güreşçilerimiz hazırlıklarını sürdürecektir” dedi. 
2. HAFTA MÜSABAKALARI YOZGAT’TA
Erkılıç, 2. hafta müsabakalarının Yozgat’ın ev sahipliğinde gerçekleşeceğini söyledi. 
1-2 Kasım tarihlerinde yapılacak müsabakalara tüm Yozgatlıları davet eden Erkılıç; “İnşallah kendi evimizde de aynı başarıyı sürdürmek istiyoruz. Tüm Yozgatlıları güreşçilerimizi desteklemeye Bozok Spor Salonu’na bekliyorum.”

Editör: TE Bilişim