Yarın kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Kayseri Yolspor müsabakasının son hazırlıklarını tamamlayan Yozgatspor’da teknik direktör Tahir Çopur, Hakkı Tosun ve Deniz Sığa ile gol arayacaklarını gerek gördüğü takdirde ise Mustafa Özdemir'i forvet arkası olarakta oynatabileceğini söyledi. Yarın kendi saha ve seyircileri önünde Kayseri Yolspor ile karşılaşacak olan Yozgatspor'da tek düşünce galibiyet. Bu karşılaşmada hücuma yönelik bir futbol sergileyeceklerini belirten Yozgatspor teknik direktörü Tahir Çopur, en önemli silahlarının Hakkı Tosun ve Deniz Sığa olduğunu ifade etti.

Orta sahada görev yapan oyuncularının da skora katkı yapabilecek futbolcular olduğunu anlatan Çopur, Mustafa Özdemir'i ise gerek gördüğünde forvet arkası mevkiinde oynatabileceğini anlattı. 
Her taraftarın ve hocanın kalbinde ofansif bir takımın yattığını vurgulayan tecrübeli teknik adam, ‘’Ligin ikinci yarısında tüm karşılaşmalarımızı kazanmamız için bu şart. Biz ofansif oyunu takıma benimsetmeye çalışacağız. Bizim için bu çok önemli’’ dedi.
Takımda 24 futbolcunun bulunduğunun altını çizen Çopur, "Şu anda 4 tane kalecimiz var ama kalecimizin biri 96 kontenjanında yani Bölgesel Amatör Lig statüsüne uyan bir kaleci. Özellikle genç kalecilerimizin Sefa ve Abdullah'ın alt yapı eksikliğini kapatmaları için takımda durmalarını özellikle istedim. Bir de şu dönem o kalecilerin takımdan ayrılmaları hiçbir zaman Yozgatspor'a artı bir şey getirmez. Yani ileriki senelerde Yozgatspor bu kalecilerden faydalansın umuduyla bu kalecileri takımda tuttum. Kaybeden değil kazanan bir takım kurmaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim