Erzincan`da yapılan güreş müsabakaları büyük çekişmeye sahne oluyor. Aralarında Yozgat’ın da bulunduğu 22ilden 300 sporcunun katıldığı okullar arası 13-14 Yaş Yıldızlar Güreş müsabakalarında mindere çıkan genç sporcular, birbirlerine üstünlük kurmak için kıyasıya mücadele veriyor.
    Erzincan`da 13 Şubat Spor Salonunda başlayan Yıldızlar Güreş müsabakaları, grekromen ve serbest dalda yapılıyor.
    Bugün tamamlanacak olan müsabakalarda birincilik kürsüsüne çıkmak isteyen sporcular, minderde büyük bir mücadele ortaya koyarken, Kahramanmaraş, Bursa, Samsun, Erzurum, Bingöl, Rize, Trabzon, Şanlıurfa, Kars, Tunceli, Iğdır, Ardahan, Gümüşhane, Artvin, Muş, Bitlis, Sivas, Giresun, Van, Ağrı, Tokat, Yozgat ve Ordu illerinden katılan 300 sporcu Türkiye şampiyonasına katılmak için yarışıyorlar. 4 bölgede düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporcular Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanırken, iki minderde yapılan maçları Gençlik ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu, Türkiye Güreş Federasyonu Erzincan İl Temsilcisi Muhammet Karakelle ve çok sayıda sporsever takip etti.
    Türkiye Güreş Federasyonu Erzincan İl Temsilcisi Muhammet Karakelle, güreşçilere başarılar dileyerek, bölge müsabakalarının Erzincan`da yapılmasından dolayı federasyona teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim