Önceki yıllara oranla ilginin daha da arttığı Amatör Küme’nin parlayan yıldızı Yeni Yozgatspor, yeni sezon çalışmaları için kolları sıvadı.

            Sezonun ikinci yarısına yaklaşıldığı haftalarda takıma sahip olan Yeni Yozgatspor Yönetimi, ilk hedeflerini başarıyla elde ettiklerini söyleyerek yeni sezona daha iyi gireceklerinin sinyallerini verdi.

            Takımın başına geçtikleri günden bu güne 2 mağlubiyet aldıklarını belirten Kulüp Başkanı Halil ibrahim Yılmaz,” Bir Yozgatlı ve Yozgat’ta yaşayan bilinçli bir birey olarak Yozgat’ın ismini en yükseklerde duyurmayı hep üzerimize bir vazife bildik. Bu nedenle de spor faaliyetlerinde özelliklede futbolda bu işi yapabileceğimizi düşündük. Yeni Yozgatspor takımına talip olduk ve gerek hocalarıyla, gerek futbolcularıyla takımı baştan oluşturduk. Bu noktada kendimize bir hedef belirledik” dedi.

            “Bu hedefimizde yaptığımız gözlemler sonucunda, puan farkı ile açık ara şampiyonluğa gidin Sarıkaya’yı durdurmak için küçük bir fırsatımızın olabileceğini düşündük ancak öncelik takımımızın temelini iyi atmaktı” diyen Yılmaz; “Yapılan transferlerle iyi bir kadro kurduk şampiyonluk için gereken mücadeleyi verdik. Yönetimimiz öncesinde oluşan puan farkı nedeniyle Sarıkaya’ya olan puan farkını kapatamadık. Bizim tüm maçları almamız Sarıkaya’yı puan olarak yakalayamasa da bu yaptığımız girişimle, kendimizi Yozgat futbolunda göstermiş olduk. Hedefimiz olan ikincilik koltuğuna oturmayıda başarmış bulunduk. Gerek teknik ekip, gerek futboolcularımız gerekse yönetimimiz bu başarıya inandı, güvendi ve şimdi bunun gururunu yaşıyoruz. Hedef bir kez konulmaz bana göre, hedefler ulaşıldıkça büyür ve bizde bu şekilde yapıyoruz. İlk hedefimize ulaştık, yeni hedefimiz olan bir üst lige çıkmak için şimdi gereken mücadeleyi vereceğiz.

İLK OLARAK

TAKVİYE OYUNCU

            Takımımızın kadrosu şuan her ne kadar iyi görünse de önümüzdeki yıl telafisi olmayacak bir performans sergilemeyi düşünüyoruz. Bu sebeple de yeni oyuncu arayışlarımıza şimdiden başladık. Teknik ekip ve menajerler aracılığı ile ikisi 3. Lig’den olmak üzere 3 futbolcuyla görüşmemiz oldu ve sezon sonunda bu oyuncuları renklerimize bağlayacağız. Bu ve bunun gibi girişimlerimiz yeni sezon başlayana kadar devam edecek. Sezonun başlamasıyla Yozgat futbola doyacak, biz ise bir üst lige çıkmanın mücadelesini vereceğiz.Yozgat’ın adını bir adım daha ötede duyurmak içinde tüm çabalarımızı orta ya koyacağız” dedi.

İYİ BİR ÇİZGİ

YAKALADIK

            Lige başladıkları haftalarda sıkı bir çalışmayla atağa kalktıklarını ifade eden Yeni Yozgatspor Teknik Direktörü Polat Öskan,” Takımın başına geçtiğimiz günden bu tarafa iyi bir çizgi yakaladığımıza inanıyorum.

            Amacımızda, kim olduğumuzda ortada. Kısa zamanda yakaladığımız başarı bize umut ışığı oldu. Kendimizde Yozgat’ı en iyi yerlerde daha iyi bir şekilde temsil edebilecek gücü görebiliyoruz.

            Bu sebeple önümüzdeki sezona, transfer ve tesis çalışmaları da başlamayı düşünüyoruz. Her şeyi Yozgat için göze aldık ve bu yolda da savaşarak hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

............................

Editör: TE Bilişim