Yeni Yozgatspor lige tüm konsantrasyonu ile devam ederken dün Polis Meslek Yüksek Okulu Futbol Takımıyla bir antrenman maçı yaparak yedeklerini deneme şansı buldu.
    Yozgat Amatör Küme’ de fırtına gibi esen Yeni Yozgatspor Lige verilen arada boş durmuyor. Yeni transferlerini ve yedek oyuncularını denemek amacı ile Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ile antrenman maçı yaparak futbolcularını daha iyi tanıma şansı arıyor.
    A takıma taktik ağırlıklı çalıştırmalar yapan ve yedeklerle de çalışmalarını sürdüren Yeni Yozgatspor Teknik Direktörü Polat Özkan; “Takımın başına geçtiğimizden bu güne inandığımız ve başaracağımızı düşündüğümüz bir hedefimiz var. Bu yolda da tüm hızımızla devam ediyoruz.
    Takım olarak elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Önümüzde şuan da Sarıkaya Belediyespor maçı var ve tüm ekip olarak bu maça konsantre olduk.
    Değişik bir kadro ve taktik ile sahaya çıkmayı düşünüyoruz. Bu sebeple de oyuncularımızın bir kısmına taktik ağırlıklı çalışmalar yaptırırken diğer kısmına ise yaptığımız Antrenman maçlarında şans veriyoruz. Böylelikle uygulayacağımız taktiklerde eksik kalan mevkileri koyacağımız oyuncularımızı da tanıma imkanı buluyoruz” dedi.
    Oynayacakları maçların telafilerinin olmayacağını da belirten Özkan,” Bizlere destek olan, güvenen ve inanan kişilere mahcup olmamak ve hedefimize ulaşmak için teremizin sn damlasını da sahaya damlatıp önümüzdeki tüm karşılaşmalardan galip geleceğiz” dedi.
Editör: TE Bilişim