Yozgat Amatör Küme takımlarından Yeni Yozgatspor ikinci devre hazırlıklarına başladı.
    Bu gün Yozgat Bozok Stadyumu dış sahada 13.00'da Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan kırmızı-siyahlı ekip, devrenin son maçına dörtte dört parolasıyla çıkacak. Yeni Yozgatspor Başkanı H. İbrahim Yılmaz, ilk yarıda ki performanslarının çok iyi olduğunu ve sahada nerelerde daha etkili oyunculara ihtiyaç olduğunu gördüklerini belirterek,” Geçtiğimiz hafta Sarayspor karşısında aldığımız 1-5' lik galibiyet sonrasında rehavete katılmayarak, Gençlerbirliği maçına hazırlandık.
    Hedefimiz takım yönetimini aldığımız günde ilk yarıyı dörtte dört yaparak bitirmekti ve bu ilk hedefimizi başarmak için sonmaçımıza çıkacağız. Bu konuda teknik ekip ve futbolcularımıza sonsuz güven duyuyoruz” dedi.
İKİNCİ YARI
HAZIRLIKLARI BAŞLADI
    Bu gün yapılacak Geençlerbirliği maçından sonra ilk devrenin tamamlanacağı ve ikinci devre için çalışmaların başladığını belirten H. İbrahim Yılmaz,” Teknik ekibimizin eksik bulduğu bölgeler için takviye çalışmalarımız devam ediyor. Bu aşamada bize 8 profesyonel futbolcu sunuldu.
    Takımımızı bir üst ligde görmek için ve takımımızın eksiklerini tek tek kapatmak adına devre arasında bu transferleri gerçekleştireceğiz ve ikinci yarıya farklı bir anlayışla çıkacağız. Hedeflerimize ulaşmak için tüm evreleri birer birer geçerek Yozgatlıların yeni heyecanını en iyi yerlere taşımaya gayret göstereceğiz” dedi.
   
Editör: TE Bilişim