Geçirdiği zor günlerin ardından ligde kalmayı başaran Sorgun Belediyespor yeni sezona umutla bakıyor.

            Geçtiğimiz sezon ilk defa Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve ilk yarı sergilediği hataları ikinci yarı telafi ederek ligde kalmayı sonra da Play-off karşılaşmasında Sarıkaya’yı mağlup ederek yoluna devam etmeye hak kazandı. İkinci yarı teknik direktör değişikliği ve yaptığı transferlerle yeniden hayat bulan Sorgun Belediyespor yeni sezon için çalışmalara başladı. Takıma ciddi manada takviye oyuncu kazandırma çabaları gösteren yönetim ve teknik direktör Muammer Pirinççi, yeni yetenekler için araştırmalarını devam ettiriyor.

            Yeni sezona geniş ve sağlam bir kadroyla çıkacaklarını belirten teknik adam Pirinççi,” Geçen yıl yaşanan olaylar ortada. Her geçen yıl yeni bir tecrübe edineceğiz. Düşüncemiz artık ligde kalmak değil. İlk yılımız olduğu için geçen yıl bazı sorunlar yaşadık. Ancak bu sezon biz şampiyonluk hedefi uğrunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

            Takımına bu kadar değer veren taraftarımıza ve yönetimimize hak ettiğini vermek istiyoruz.

            İyi bir kadro ile ligin ilk gününden sonuna kadar onurumuzla mücadele edip Sorgun’u bir üst ligde temsil etmek için çalışacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim