Yimpaş Yozgatspor’da yönetimin ve teknik ekibin el değiştirmesiyle birlikte taraftarlarda yeni bir aşk yeni bir heyecanın oluşacağı görüşüne katıldılar.

Son zamanlarda yaşanan kötü gidişten dolayı bir türlü yüzü gülmeyen Yozgatspor taraftarları, yönetimde ve teknik ekipte oluşan yeniliğin takıma ayrı bir hava ve güç sağlayacağını söylediler.

Takımla tekrardan iç içe olmayı ve tribünlerde gollerle gelen galibiyetlere sevinmeye hasret olduklarına değinen taraftarlar yeniden bir umut kazandıklarını dile getirdiler.

HER ZAMAN, HER YERDE BİZ OLACAĞIZ

Takımlarını hiç yalnız bırakmadıklarını ve bundan sonrada hep yanında ve yakınında olacaklarını dile getiren Çapanoğlu Taraftarlar Derneği Başkanı Tuncay Özentürk ve taraftarlar ilk idmanda takımı yalnız bırakmayarak Başkan Halil İbrahim Yılmaz’la da birlik beraberlik mesajları verdiler. Özentür,” Yeni yönetime ve teknik ekibe bu baş koydukları yolda öncelike başarılar diliyorum. Yıllardır gidilen bu düşüşe bir son vereceklerine ve eski günlere bizleri tekrardan taşıyacaklarına yürekten inanıyorum. Bizim üzerimize düşen görevide en iyi şekilde yerine getirmek için tribünlerdeki yerlerimizi alacağız” dedi.

BİZ YOZGATSPORLU’YUZ

Yıllardır takımlarını hiç yalnız bırakmayan ve iyi günde de kötü günde de destek veren taraftar gruplarından Cadde Taraftarlar Derneği de değişimin Yozgat ve Yozgat sporu için hayırlı olmasını dilediklerini belirttiler.

Cadde Taraftarlar Derneği Başkanı Harun Doğan; “Yeni yönetime ve teknik heyete yeni dönemde başarılar diliyoruz. Hep destek olduğumuz ve bir kez olsun aksini düşünmediğimiz kırmızı-siyahlı renklere dün olduğu gibi bugünde aşkımız devam ediyor. İnanıyoruz ki birlik ve beraberlik ortamını sağladığımız vakit takımımız bizi layık olduğumuz yerlerde temsil edecektir” dedi.

Editör: TE Bilişim