Kırmızı siyahlı ekip bu gün kendi tesislerinde toplanarak ikinci dönem kamp çalışmalarına başlayacak. 
İkinci dönem kamp çalışmaları sırasında iki tane hazırlık müsabakası oynamayı planlayan Yemenoğlu Yozgatspor, lige hazır bir halde girmenin hesaplarını yapıyor. 
Yemenoğlu Yozgatspor Antrenörü Polat Özkan, birinci dönem kamp çalışmaları neticesinde takımının şuanda yüzde 30 seviyelerinde olduğunu söyledi. birinci dönem kamp çalışmalarının kendileri için çok iyi geçtiğini dile getiren Özkan, ‘’Birinci dönem kampımızda kondisyon ağırlıklı çalışmalarımızın yanı sıra birkaç tane de hazırlık müsabakası oynama şansı bulduk. Takımımız şuanda yüzde 30 seviyelerinde. İkinci dönem kamp çalışmalarımıza bu gün itibari ile başlayacağız. İkinci dönem kampımızda daha çok teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarımız olacak. İki tane de hazırlık maçı daha oynamayı amaçlıyoruz. İkinci dönem kamp çalışmamız sonrasında lige tam anlamıyla hazır olmuş olacağız’’ dedi.
 
Amaçlarının Yemenoğlu Yozgatspor olarak Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Lig’ine renk katmak ve Yozgat amatörünün kalitesini yükseltmek olduğuna vurgu yapan Özkan, ‘’Futbolcularım ve teknik ekip olarak bizler sorumluluklarımızın farkındayız. Bu onurlu büyük görevimizi sezon sonu şampiyon bitirerek hedefimiz olan BAL için bütün hazırlıklarımızı tamamlayıp inşallah amacımıza ulaşacağız’’ dedi.

Editör: TE Bilişim