Yemenoğlu Yozgatspor Facebook hesabından yapılan açıklamada Bayram nedeni ile lige verilen arada tatil yapan takımlarının bugün itibari ile toplandığı duyuruldu. 
Yemenoğlu Yozgatspor Antrenörü Polat Özkan, sezona mutlak şampiyonluk parolası ile başlayan takımlarının çalışmalarına hız vererek devam edeceğini söyledi.

Oldukça kaliteli bir ekibe sahip olduklarını dile getiren Özkan,

‘’Zaman geçtikçe form grafiğimizi daha üst seviyeye taşıyacağız. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz ve çok net biliyorum ki sezon sonu şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağız. Bizim bu ligde tek rakibimiz kendimiziz. Futbolcu kardeşlerime kendi bilgi ve birikimime çok inanıyorum sahaya çıktığımızda gerekli mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz ve biz herkesten daha çok şampiyonluğu istiyor, inanıyoruz. Bizim şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig’e çıkmamız Yozgat futbolunun kaderini değiştirecek ve birçok Yozgatlı yetenekli, kardeşimiz takımımızda forma giyme şansı bulacak. Hedefimiz her sene bir üst lig olacak bunun için bizim şampiyonluğumuz Yozgat futbolunun kaderi için tüm spor camiasını Yozgat'ta futbola gönül vermiş taraftarlarımızı bizi desteklemeye birlik ve beraberlik içinde olmaya davet ediyorum’’ dedi.
Editör: TE Bilişim