Daha önce Süper Lig ve Birinci Lig’in en iyi oyuncuları arasında gösterilen yıllarca Gaziantepspor ve Kayseri Erciyesspor forması giyip takım kaptanlığı yapan İlhan Özbay ile, Yozgatspor’un yedek kalecilerinden gelecek vadeden genç oyuncu Abdullah’ı renklerine katan Yemenoğlu Yozgatspor son olarak Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çorumspor sağ bek oyuncusu Samet Sur ve sol bek oyuncusu Ömer Bayer’i renklerine bağladı.

Yemenoğlu Yozgatspor kulüp başkanı Mehmet Kıymazaslan, Yemenoğlu Yozgatspor olarak yeni sezon öncesinde hedeflerini Bölgesel Amatör Lig olarak belirlediklerini ve transfer çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini söyledi. Profesyonel liglerde forma giyen oyuncuları da renklerine bağlayarak güçlü bir kadro oluşturmaya çalıştıklarının altını çizen Kıymazaslan, ‘’Transfer çalışmalarımızda Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Lig’inin en iyi oyuncularını, kadromuza kattık ve katmaya devam ediyoruz. Bunun dışında Süper Lig tecrübesi olan, İlhan Özbay ile Yozgatspor’da yıllarca yedek kalecilik yapmış, gelecek vadeden Abdullah’ı da renklerimize bağladık. Şimdi de Çorumspor başarılı oyuncuları sağ bek oyuncusu Samet Sur ve sol bek oyuncusu Ömer Bayer’i transfer ettik. Bu iki arkadaşımızın başarılı olacağına inanıyoruz. Transfer çalışmalarımız halen devam ediyor. Anlaşma sağladığımız oyuncuları kamuoyuyla paylaşacağız’’ dedi. 

Yemenoğlu Yozgatspor ile yeni sezonda büyük düşündüklerini dile getiren Yemenoğlu Yozgatspor kulüp başkanı Mehmet Kıymazaslan, ‘’Bu sene Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Lig’i her senekinden biraz daha zor olacak. 4-5 sezondur Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Sorgun Belediyespor’un amatör kümeye düşmesi ve Bölgesel Lig’deki kadrosunu koruması ligi daha da renklendirecek, öte yandan her sene şampiyonluğa oynayan İl Özel İdarespor, Sarıkaya Belediyespor, Boğazlıyan Şekerspor, son şampiyon Şefaatli Belediyespor da bu ligde şampiyonluk mücadelesi verecek. Belki Yimpaş Yozgatspor’da ligde mücadele edecek. Biz de Yemenoğlu Yozgatspor olarak bu lige renk katacağımıza inanıyorum. Bu güçlü takımlar arasından sıyrılıp Bölgesel Amatör Lig’e ulaşmak içinde kaliteli oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Bu yönde de transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni sezonda kalitesi yüksek, Bölgesel Amatör Lig’den farkı olmayan güzel bir Yozgat Birinci Amatör Küme sezonu geçireceğiz’’ diye konuştu. 

Samet Sur,  Çorum Gençlerbirliği takımında yetiştikten sonra Çorumspor’a transfer oldu ilk kez Çorumspor’da profesyonel olan 25 yaşındaki sporcu Yemenoğlu Yozgatspor’a transfer oldu.  

Editör: TE Bilişim