Boğazlıyan Şekerspor ve Kayseri Şekerspor kulüplerinin ortaklaşa düzenlediği Şekerspor Yaz Okulu dün sona erdi. Yapılan son çalışmaların ardından Şekerspor Yaz Okuluna katılan 120 gencimiz 40 gün süren programın ardından futbollarını ve yeteneklerini geliştirdiler.
Yaz Okulundan sorumlu Boğazlıyan Şekerspor Teknik Direktörü Doğan Ayyıldız, her yıl düzenlenen Şekerspor Yaz okulunda yeni yetenekler keşfettiklerini ve bu sayede Boğazlıyan Şekerspor’unda geleceğini garanti altına aldıklarını ifade etti.

Boğazlıyan Şekerspor Teknik Direktörü Ayyıldız yaptığı açıklamada; 4 yıldır Boğazlıyan Şekerspor yaz okullarını sürekli bir hale getirdi geçen 3 yıl içerisinde çok büyük kazanımlarımız oldu. Bu yıl ise 120 kişinin katılımı ve 40 saatlik bir programla yaz okulumuzu noktaladık. Boğazlıyan Şekerspor’un yaptığı yaz okulu benim yaptığım araştırmalara göre Yimpaş Yozgatspor’da dahil Türkiye’de yapılmıyor. Bizim amacımız bu yaz okulu ile hem gençlerimizin yaz tatillerini değerlendirmeleri hem de onlara futbolu ve sporu sevdirmek. Bizim yaz okulunda olmazsa olmaz amacımız çocuklarımızın boş vakitlerini değerlendirmeleri ve onların yeteneklerini keşfederek türk futboluna kazandırmak dedi.

Ayyıldız; Bu yıl yaz okulunda çok yetenekli gençlerimizi tespit ettik ve Boğazlıyan Şekerspor olarak bu sene bu yaz okulundan seçtiğimiz yetenekli gençlerimiz ile U-12,14,16,18 kategorilerinde liglere katılacağız ve Yozgatlı yetenekli gençlerimiz ile başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz, bu kategorilerde yetenekli arkadaşlarımızı yukarı A takıma kadar yükseltmek hedefindeyiz şuanda amacımıza ulaştığımıza inanıyoruz ve Boğazlıyan Şekerspor’un ileri de geleceğini garanti altına aldığımız içinde son derece mutluyuz bize bu imkanları sunan başta Kulüp Başkanımız Hulusi Yüksel ve tüm diğer yönetici arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim