İl Özel İdarespor karşısında aldıkları 6-3'lük mağlubiyeti yoğun kış şartları nedeni ile tam anlamıyla hazırlanamamalarına bağlayan Altun, tatil dönüşü olmanın da etkisi ile takımda eksiklerin yaşandığını söyledi.
İl Özel İdarespor'un 6-3'lük galibiyetine rağmen eze eze bir galibiyet almadığını ileri süren Altun; “Biz maça hazır değildik, yoğun kış şartlarından dolayı çalışamadık. Tatil dönüşü de olması takımda eksikliklere yol açtı” dedi.
Maçın bir değerlendirmesini yapan Altun, şunları söyledi: “Bir de şanssızdık, iki tane penaltıdan gol yedik. Yakaladığımız fırsatları da değerlendiremedik. Özel İdare bizi eze eze yenmiş bir takım değil.
Rakip 2-1 öndeyken bizim forvet yüzde yüzlük pozisyonu değerlendirmedi. Onu değerlendirse maç berabere olur Özel İdare paniklerdi. Maç en kötü ihtimal beraberlikti. Ama şampiyonluktan kopmadık, bunun için elimizden geleni yapacağız. Rakiplerimizin kendi aralarında yapacağı maçlar bizim için önemli. En büyük sıkıntımız kardan dolayı çalışamamış olmak, onun dışında kesinlikle şampiyonluk hedefinde kesinlikle şaşma olmadı” dedi.

Editör: TE Bilişim