Kurumlar arası yapılan Voleybol Turnuvasına katılan 15 takım şampiyonluk kupasına ulaşmak adına kıyasıya bir mücadelesi verdi. 15 Takım arasında bu hedef ulaşan takım Boğazlıyan İlçe Jandarma Komutanlığı oldu. 
Final mücadelesinde rakibi Çalapverdi İlköğretim Okulu'nu 3-0 yenen İlçe Jandarma Komutanlığı turnuvanın şampiyonu olurken yapılan törenle kupasını Boğazlıyan İlçe Kaymakamı Davut Sinanoğlu'ndan aldı.
Turnuva'nın finalinde İlçe Jandarma Komutanlığına yenilerek turnuvanın ikincisi olan Çalapverdi İlköğretim Okuluna ikincilik kupasını ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ verdi.
Turnuvada yapılan üçüncülük mücadelesinde ise Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü rakibi Gazipaşa Ortaokulu'nu büyük çekişmeye sahne olan mücadelede 3-2 yenerek turnuvanın 3'üncüsü oldu. Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğüne 3'üncülük kupasını ise İl Genel Meclis Üyesi Bayram Eroğlu verdi.
Yapılan bu turnuvada bir ilk yapılarak turnuvanın enleri seçilerek ödüller verildi.
Turnuvanın en yaşlı oyuncusu İlçe Emniyet Müdürlüğünden Muammer Baş seçilirken turnuvanın en genç oyuncusu ise Vergi Dairesinden Sevda Nur Varlık oldu.
Turnuvanın en değerli erkek oyuncusu şampiyon İlçe Jandarma Komutanlığından Ayhan Renk seçilirken, en değerli kadın oyuncusu ise turnuva ikincisi olan Çalapverdi İlköğretim Okulu takımından Bilge Öner seçildi ve turnuvanın en ateşli, renkli taraftarları olarak ta Vergi Dairesi Müdürlüğünde görev yapan Zabit Varlık seçilerek ödüllerini aldılar.
Boğazlıyan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Aynalı, turnuvaya katılan tüm kurumları tebrik ediyor ve tüm spor severlere fair play çerçevesinde bir turnuva izlettirdikleri içinde teşekkür ettiğini dile getirdi.
Aynalı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;  
"İlçemizde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında, Sivil Toplum Örgütlerinde görev yapan personellerin birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışmaları amacıyla Kurumlar Arası Voleybol Müsabakaları 21 Nisan – 19 Mayıs tarihleri arasında  İlçemiz Boğazlıyan Spor Salonunda yapılmıştır. Voleybol Turnuvasına 15 takım katılmıştır. Voleybol Turnuvasına katılan takımlar, İlçe Jandarma Komutanlığı,  Askerlik Şubesi Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Boğazlıyan Adliye Spor, Öz Adliye Spor, Meslek Yüksek Okulu, Vergi Dairesi, Boğazlıyan Toplum Sağlığı Merkezi, Necmettin Yıldız Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi,  Gazipaşa İlköğretim Okulu, Çalapverdi İlköğretim Okulu, Şehit Seyit Yalçın İlköğretim Okulu,  Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve İmam-Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği katılmıştır. İlk maçlar eleme usulü ile yapılmış olup  yedi takım elenmiştir. Bir takımın bay geçmesi sonucu sekiz takım ise gruplara kalmıştır. Takımlar Arasında yapılan maçlar bir hayli çekişmeli geçmiştir. Turnuvanın final maçında İlçe Jandarma Komutanlığı rakibi Çalapverdi İlköğretim Okulunu yenerek şampiyon olurken Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü ise turnuva üçüncüsü oldu yaptığımız törenle de dereceye giren takımlarımıza kupalarını takdim ettikten sonra bu turnuvada ayrıca bir ilk yaparak turnuvanın en değerli isimlerini belirleyerek onlara da ödüllerini verdik. Turnuvaya katılarak ilgi gösteren turnuvayı renklendiren bütün takımlarımıza teşekkür ederiz bundan sonra bu tip organizasyonlarımız ve turnuvalarımıza devam edeceğiz.’’

Editör: TE Bilişim