Yönetim kurulu toplantısında, takımın kötü gidişatının önüne geçilmesine yönelik alınan kararların vakit geçirilmeden uygulamaya konulmasını isteyen Arslan, teknik yönetimde değişiklik yapılarak, yeniden bir yapılanma sürecine girilmesi noktasında çalışmaların başlatılmasını istedi. 
Sivas deplasmanında Yıldızeli Birlikspor’a 2-0 yenilen kırmızı siyahlı kulüpte teknik heyetle yolların ayrılması, yeni bir isimle yola devam edilmesi yönünde verilen karar sonrasında, teknik direktör Yahya Ünal ve ekibi ile karşılıklı görüşülerek, sözleşme feshedildi. 
Kadro yapısı itibarı ile iyi bir oyuncu pörtfeyine sahip olunduğu konusunda hem fikir olan Yozgatspor yönetimi, takımın kalitesini ortaya çıkartacak, Bölgesel Amatör Ligi iyi bilen bir teknik adam ile yola devam edilmesi konusunda fikir birliğine vardı. Başkan Kazım Arslan, Yozgatspor’un başarısı için ter dökecek isimlerin belli olduğunu, bu isimlerle temasa geçilerek, en geç bugün öğle saatlerine kadar yeni teknik heyetle anlaşmaya varılacağını ifade etti. Yozgatspor yönetimi, takımın başına getirilecek teknik heyetin başarı endeksli olacağını, elindeki mevcut kadroyu en iyi şekilde kullanarak, hafta sonu oynanacak olan Kırşehirspor karşılaşmasından alınacak 3 puan ile Yozgatspor camiasına güven vereceğini belirttiler.

Editör: TE Bilişim