Kırmızı siyahlı ekibin kulüp başkanı Nurullah Nurdoğan, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Kocaelispor müsabakasını kazanıp, Belediye Vanspor’un puan kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi. Yimpaş Yozgatspor yönetimi olarak bir yandan takımı maddi yönden rahatlatmaya çalışırken, bir yandan da oyuncuların morallerini yüksek tutmak için çaba harcadıklarını dile getiren Nurdoğan, ‘’Maddi anlamda çalmadık kapı bırakmadık. Ligin bitimine 2 hafta kalmasına karşılık maddi girdi sağlamak için uğraşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde oyuncularımızın alacaklarının bir kısmını verdik, kalan kısımlarını vermek için, kendi şahsi girişimlerimle kulüp adına borç aldığım yerlere ödeme yapabilmek için ciddi anlamda girişimler yapıyoruz. Yaptığımız girişimlerin bazısı olumlu, bazısı ise olumsuz sonuçlanıyor. Bu güne kadar güvendiğimiz yerlerden tam manasıyla destekler gelmiş olsaydı bu durumda olmazdık. Ama Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’a, Yeni Çeltek Genel Müdürü Osman Coşkun’a teşekkür ediyorum, onlar takım için maddi anlamda girdi sağladılar’’ dedi.
Yönetim olarak maddi sıkıntılar ile boğuşurken, sportif anlamda da takımın kümede kalmasını umut ettiklerinin altını çizen Nurdoğan, ‘’Bu hafta sonu deplasmanda Kocaelispor ile oynayacağız. Kocaelispor’a bu güne kadar deplasmanda şansımız hiç tutmamış ama biz, Pazar günü şeytanın bacağını kıracağız ve bu maçı kazanacağız. Kocaelispor’u Kocaeli’nde yenip Yozgat’a döneceğiz, ardından da Belediye Vanspor’un Gölcükspor karşısında puan kaybetmesini bekleyeceğiz.
Umutlarımız halen devam ediyor ve çıkmadın candan umut kesilmez diyorum. Bu hafta Kocaelispor’u yener, Belediye Vanspor ise Gölcükspor karşısında puan kaybeder, kümede kalma umudumuzu son haftaya taşırsak Allah’ın izniyle biz bu ligde kalırız. Son hafta kendi sahamızda Belediye Vanspor’u yeneceğimize inanıyorum yeter ki şansımızı son haftaya taşıyalım. Bu hafta dananın kuyruğu kopacak. İnşallah bizim istediğimiz, beklediğimiz sonuçlar alınır ve umutları son haftaya taşırız, aksini düşünmek istemiyorum. Umarım her şey bizim istediğimiz gibi olur ve yolunda gider. Bu takım Üçüncü Lig’de kalır. Bir şehir takımına Bölgesel Amatör Lig bana göre yakışmaz, bu nedenle ne yapıp, ne edip bu ligde tutunmak zorundayız. Oyuncularımız Kocaelispor karşısında ruhlarını ortaya koyacakları ve rakiplerini yenip, Belediye Vanspor’un puan kaybetmesini bekleyecek, bundan başka çaremiz yok.
Zaten Kaceelispor’u yenemezsek Belediye Vanspor ve diğer takımların puan kaybetmeleri çokta önemli olmayacak. Bu nedenle mutlak suretle önceliğimiz Kocaelispor karşısında 3 puanı almak. İnşallah ta alacağız. Ben takımıma, teknik heyetime güveniyorum’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim