Yozgat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakıfı başkaın ve yönetim kurulu üyesi ülkücü gençler Yimpaş Yozgatspor yönetimini devralan İşadamı Halil İbrahim Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

            Ülkü Ocakları İl Başkanı Adnan Menderes Gülbaş, Ocak İkinci Başkanı Yasin Muş ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyareti Grand Eser Hotel’de gerçekleşti. İşadamı Halil İbrahim Yılmaz nazik ziyaretlerinden ötürü Ülkü Ocakları başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

            Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Yimpaş Yozgatsporun geleceği konuşuldu.

            Ülkü Ocakları Başkanı Adnan Menderes Gülbaş; “Bugün burada bulunma sebebimiz Yozgat'ımız için çok önem arz eden, tüm Yozgatlıların en büyük ortak paydası olan Yozgatspor’umuzun yeni yönetimini ve sayın başkanı tebrik etmek,başarılar dilemektir.Bir şehir için futbol takımı çok önemlidir. Bir şehrin futbol takımının başarılı olması daha üst liglerde yer alması o şehrin en başta ekonomik olarak kalkınmasına vesile olur.Bunun yanında tabiki ek olarak olumlu katkılarda sağlayacaktır.

            Yimpaş Yozgatspor’umuz da bu manada Yozgat için çok önemli bir konumdadır. Yozgat'ın bir evladı olarak; bu sıkıntılı süreçte takımı sırtlama cesaretini göstererek yönetimi devralan Halil İbrahim Başkanıma ve yönetimine duyduğum minnet ve şükranlarımı aktarmadan demeyeceğim. Geçmişinde Süper Lig'in havasını solumuş olan bu halk yine aynı havayı neden teneffüs etmesin.

            Bu imkansız değildir. İnancın ve azmin yıkamayacağı set bertaraf edemeyeceği engel yoktur. Tabi bu sorumluluğu sadece sayın başkana ve yönetimine yüklemek haksızlık olur. Bizde Yozgat Ülkü Ocakları olarak bu yükten nasibimize ne düşerse başımızın üstünde yeri var diyoruz. Elimizden gelecek her türlü desteği bu inançlı ve azimli büyüklerimize vermeye hazırız. Sayın başkana ve yönetimine bu zor ve çetrefilli yolda başarılar diliyorum ve Allah utandırmasın diyorum. Bundan sonra ki süreç içerisinde Yozgat Ülkü Ocakları olarak tribünde ki yerimizi alacağız ve gereken desteği sağlayacağız" dedi.

            Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ise ülkücü gençlerin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Gerek taraftardan gerekse camiadan hiç bir maddi destek beklentisi içerisinde değiliz. Bunun aksine ihtiyacımız olan şey manevi destek ve duadır. Taraftarlarımız ve tüm Yozgatlı hemşerilerimiz emin olsun ki bu takımın düşme korkusu yoktur. Allah izin verirse yeni yönetimimiz ve teknik heyetimizle yeni sezonun takımını oluşturmaya başladık ve seneye amacımız şampiyonluktur.

            Sayın Başkana ve yönetim kuruluna buraya kadar gelerek bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyor,kendilerini her zaman yanımızda görmek istiyoruz'' dedi.

MAÇA DAVET

            Takımın manevi desteğe ihtiyacı olduğunu vurgulayan Başkan Halil İbahim Yılmaz, tribünlerde 7’den 70’e herkesi görmek istediklerini, bu amaçla bilet fiyatlarını 1 lira olarak belirlediklerini dile getirdi.

            Yılmaz; “Biz bir şehir takımıyız ve bu takımın sahibi de bu şehrin insanıdır. Bizler gelip geçiciyiz belki ama bu takımın baki kalması için görevi üzerimize aldık. Pazar günü oynayacağımız maçta da bu takımın sahiplerini tribünlerde görmek istiyoruz. Takımımızın morale ve bundan doğan güce ihtiyacı var. Bu sebepten takımın 12 numarası olan taraftarlara karşılaşmada büyük görev düşüyor. Tüm Yozgatlı hemşerilerimizi Pazar günü 13.30’da oynayacağımız karşılaşmaya bekliyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim