İl Özel idarespor U 17 takımı finale doğru koşarken dün karşılaştığı Sorgun Belediyespor karşısında futbolda ki tüm sonuçları tattı.
    Dülzenlenen Yozgat U 17 turnuvasında tüm rakiplerini geçerek finale doğru emin adımlarla ilerleyen İl Özel İdarespor U17 takımı dün çıktığı karşılaşmada Sorgun Belediyespor’ a karşı mücadele verdi. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 mağlup kapatan Özel İdarespor ikinci yarı toparlanmayı bildi. Penaltı atışından kazandığı golle prakibine yüklenmeye devam eden takım bi gol daha bularak eşitiği yakaladı.
    Defansın arasına düşen topla başlayan atakla gol yiyip geriye düşen Özel İdare ekibi hemen karşılık vererek skoru tekrar eşitledi 3-3. Karşılaşmanın normal süresine 1 dakika eklenerek karşılaşma devam ettiği anda 1 gol daha bulan İl Özel İdarespor U17 takımı karşılaşmada her skoru tadarken, maçın gülen tarafı olmayı da başardı.
    Karşılaşma sonrasında duydukları mutluluğu hocalarıyla paylaşan genç yetenekler maçtan kopmamanın ne anlama geldiğini ve futbolun çok sonuçlu biroyun olduğunu bir kez daha kavramış oldular.
Editör: TE Bilişim