İsviçre de yeni anlaştığı FC Wil takımı ile çıktığı antrenmanı basan Polisler tarafından çalışma izni olmadığı gerekçesi ile Tütüneker ve ekibi sınır dışı edildi. 
Hürriyet gazetesinin haberine göre İsviçre 2. Lig ekiplerinden FC Wil antrenmanı polis tarafından basıldı. Baskında İsviçre’de çalışma izni bulunmadığı gerekçesi ile FC Wil’in yeni Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, yardımcısı Necati Uzun, sınır dışı edildi.
İsviçre'de Türk hoca ve yardımcısı sınır dışı edildi
İsviçre 2. Lig ekiplerinden FC Wil'in antrenmanını basın polis, Teknik Direktör Uğur Tütüneker ve yardımcısı Necati Uzun'u merkeze götürüldüler. Ardından yapılan incelemede Teknik Direktör Uğur Tütüneker ve yardımcısı Necati Uzun'un çalışma izinleri bulunmadığı için Türkiye’ye gönderildiler.
Savcılık ise Türk teknik adamların yasalara aykırı girişimde bulunup bulunmadıkları yönünde araştırma yaptığını açıkladı. Uğur Tütüneker ve yardımcısı Necati Uzun çalışma izin belgeleri gelene kadar Türkiye’de kalacaklar.
İsviçre’de oturma ve çalışma izni bulunan yardımcı antrenör Ercüment Şahin ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, polisin görevini yaptığını, çalışma izinlerinin bir an önce gelmesini beklediklerini söyledi.
FC Wil, sorunlar çözülene kadar teknik direktörsüz olarak antrenmanlara devam edecek.

Editör: TE Bilişim