Bozok Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Bozok Şehir Stadyumu yan sahada yapılan  Üniversiteler arası 2. Lig Futbol turnuvası tamamlanarak 1. Lige çıkmaya hak kazanan takım Amasya Üniversitesi oldu.
    Beşli tek devreli lig usulü yapılan turnuvada gülen taraf Amasya Üniversitesi oldu. Sırasıyla oynadığı tüm takımları yenen Amasya Üniversitesi Cumartesi günü final maçında Hitit Üniversitesi ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maç 0-0 sona erdi.
    Amasya Üniversitesi averaj üstünlüğü ile Yozgat' ta düzenlenen turnuvanın birincisi olarak Üniversiteler arası 1.Lig'e çıkmaya hak kazandı. Aynı gün oynanan karşılaşma da ise Bozok Üniversitesi Bartın Üniversitesini 4-2 yenerek turnuvayı 3. olarak tamamladı.
    Turnuvaya katılan üniversitelerden Bartın Üniversitesi dördüncü, Sinop Üniversitesi ise sonuncu oldu. Turnuvanın son günü takımlardan birinci olan Amasya Üniversitesine Kupayı Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yunus Çetin, ikinci Hitit Üniversitesine Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Gümüşsoy, üçüncü olan Bozok Üniversitesine ise Bozok Üniversitesi sağlık, kültür ve spor (SKS) daire Başkanı Zümriye Demirel takdim etti. Takımlar kupa töreninden sonra takım arkadaşları ile birikte kupalarını kaldırıp sevindiler.Kazandıkları kupa ile birlikte hatıra foğraflarıda çektirmeyi ihmal etmeyen üniversiteli sporcular daha sonra sahadan ayrıldılar.
Editör: TE Bilişim