Türk Telekom tarafından çalışanları arasında düzenlenen spor olimpiyatlarında başarı elde eden sporculara ödülleri verildi. Müsabakalara Yozgat Telekom Müdürlüğü çalışanları da katıldı.

                Türk Telekom tarafından çalışanları arasında düzenlenen spor olimpiyatlarında başarı elde eden sporculara ödülleri verildi.

                Kayseri Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Kayseri, Sivas, Malatya, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir ve Aksaray il müdürlükleri çalışanlarının katıldığı spor müsabakalarında derece elde edenler, bölge müdürlüğü yemekhanesinde düzenlenen törende ödüllendirildi.

                Bölge Müdürü Erhan Kaya, burada yaptığı açıklamada, Türk Telekom'un 25 bin çalışanı ve yan kuruluşları ile birlikte 35 bin kişilik büyük bir aile olduğunu ifade etti.

                Türk Telekom'un Türkiye'de teknolojik değişimin öncüsü olduğunu ifade eden Kaya, güçlerini insan kaynaklarından almanın bilincinde olarak çalışanlarına yatırım yapmak için bu tür sosyal etkinlikler düzenlediklerini kaydetti.

                Gençlik ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ile PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen'in de katıldığı ödül töreninde, basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç ve tenis branşlarında derece alanlara kupaları verildi.

                Masa tenisinde Mehmet Yücel, teniste Betül Gürbüz, satrançta Hakan Sıtkı Atila, basketbolda Kayseri takımı ve voleybolda Aksaray takımı birincilik kupası aldı.

                Futbol müsabakaları ise Sivas ve Aksaray takımları ile Malatya ve Nevşehir takımları arasında oynanacak yarı final maçları ile devam etti.

Editör: TE Bilişim