Kırmızı siyahlı ekibin yönetiminin, teknik heyetle yaptığı görüşme sonucunda kalması düşünülen futbolculardan ikisi ile daha sözleşme imzalandı. 
Yozgatspor Asbaşkanı Ahmet Akgün, Yozgat’a davet ettikleri sporcularla görüşüp, anlaşmaya vardıkları sporcularla sözleşme imzaladıklarını söyledi. Kırmızı siyahlı ekibin başarılı file bekçilerinden Mustafa Köseci ve futbolcu Turgut Delen ile görüşen Akgün, her iki futbolcunun da kulüpte kalmasını sağladı. Akgün, ‘’Yönetim kurulumuz, takımda kalmasını istediği futbolcularla ilgili kasetleri teknik heyetimize teslim etti. Teknik heyetimiz de kasetleri izleyip, takımda kalabilecek oyuncular konusunda mutabakata varıldı. İç transferin yanında dış transferde takıma faydalı olacak oyuncuların listesi de netleştikten sonra ön görüşmeler yaptık. Şimdi hepsini çağrıyoruz, görüşmeler yapıp, olumlu sonuçlar aldıklarımızla sözleşme imzalıyoruz’’ dedi.
Kırmızı siyahlı ekibin Asbaşkanı Akgün, takımda kalmasını arzuladıkları bazı futbolcuların başka kulüplerle anlaştıklarını, bunların yerine ise alternatif oyuncuların belirlenip, temasa geçildiğini kaydetti. Akgün, ‘’Yozgatspor için bu saatten sonra ligi üst sıralarda bitirmiş olması bir anlam ifade etmiyor. Bizim için önemli olan bir üst lige çıkmaktır. Buna göre de bir kadro oluşturma gayreti içerisindeyiz. Şuana kadar önemli isimlerle görüşmeler yaptık, ön anlaşma yaptık. Önümüzdeki günlerde bu oyuncularımızı da Yozgat’a davet edip, son görüşmelerimizi yapacağız’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim