İç transferde Ali Yakup, Nizamettin Akgül, Turgut Delen, Mustafa Köseci, Yunus Emre Birinci, Kıvanç Dağ ile yeniden anlaşan kırmızı siyahlı yönetim,  Aksarayspor’dan sol bek Hürkal Eren Turan, Aksarayspor’dan kaleci Cengiz Karaaslan ve Medipol Başakşehir’den orta saha Umut Ceylan, Edirnespor’dan forvet Ali Tayfun Akbey’i kadrosuna kattı. 
Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, transfer çalışmalarının titizlikle devam ettiğini belirterek, kısa süre içerisinde sonuçlandırmayı hedeflediklerini söyledi.
Yeni sezon öncesi hazırlık kampına kadar transfer çalışmalarının tamamlanmasını planladıklarını aktaran Akgün, listede yer alan futbolcularla görüştüklerini ve anlaştıklarını aktardı.
Teknik Direktör Memduh Fidan’ın geçen sezonki maçların kasetlerini izlediğini ve yeni sezonda takımdaki kalması istenilen futbolcuların belirlendiğini ifade eden Akgün, yönetim olarak iç transferi Cuma günü sonlandıracaklarını kaydetti.
Transferde dün Yunus Emre Birinci ve Kıvanç Dağ ile görüşme yaptıklarını dile getiren Akgün, dış transferde de davet ettikleri oyuncuların Yozgat’a gelmeye başladıklarını belirtti.
Akgün, yeni sezonda takım kadrosunu 24 oyuncu ile sınırlandıracaklarının altını çizerek, “Ligdeki hedefimiz şampiyonluk. BAL Ligi’nde şampiyonluk dışındaki bir durum katkı getirmiyor. İkinci ile sonuncu arasında fark yok. Biz yeni sezonda şampiyonluk için yola çıkmış olacağız. Ligde rakiplerimizden çok biz kendi işimize bakacağız. Oluşturacağımız genç, koşan, mücadele eden takımla şampiyonluk hedefine ulaşmak istiyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim