Geçen sezonun maç kasetlerini teknik heyete veren kırmızı siyahlı yönetim, gelecek rapor doğrultusunda yol haritasını belirleyecek.
Yozgatspor 1959 FK Kulüp Başkanı Kazım Arslan, geçen sezon yaşanan sıkıntıların tekrarlanmaması için işi biraz daha sıkı tuttuklarını söyledi. İskelet kadronun korunmasını hedeflediklerini aktaran Arslan, transfer çalışmalarının ince elenip sık dokunacağını kaydetti.
Teknik direktör sorununu Memduh Fidan ile çözdüklerini hatırlatan Arslan, “Geçtiğimiz hafta içerisinde yeni hocamızla görüşmeler yaparak anlaşma sağladık. Takımla ile ilgili hocamıza gerekli bilgiler verildi. Bununla birlikte maçı maçların yer aldığı kasetleri de verdik. Hocamız, ekibiyle birlikte kasetleri izleyerek mevcut kadrodan kalması gerekli oyuncuları belirleyecek. Haziran ayı başına kadar hocamız çalışmalarını yapacak ve futbolcularla ilgili raporunu sunacak. Yönetim ve teknik heyetin yapacağı toplantının ardından yeni sezon planlaması ve kadronun oluşturulması sağlanacak” dedi.

KAYNAK SIKINTISI 
YAŞANACAK
Kulüp Başkanı Arslan, yeni sezon öncesinde kaynak sorununun giderilmesi için çalışmalar yapacaklarını kaydetti.
Yozgatspor’nun yerinin bu lig olmadığını dile getiren Arslan, “Valimiz Kemal Yurtnaç ile birlikte takımın başarıya ulaşması için çalışmalar yapacağız. Özellikle takımın yaşayacağı kaynak sıkıntısının giderilmesine yönelik görüşmeler de bulunacağız” diye konuştu.
Kaynak noktasında kendilerinin de arayış içerisinde olduklarına vurgu yapan Arslan, her bakımdan lige sorunsuz girmek istediklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim