Bu sezon Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4.grupta kalmayı başaran Sorgun Belediyespor, Pazar günü saat:14.00'da Sarıkaya Belediyespor ile oynayacağı play-off maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürdü.

                Bölgesel Amatör Liginde kalmayı garantiledikten sonra lige ara vermeden Sarıkaya Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Sorgun Belediyespor'da yüzler gülüyor. Sorgun'lu taraftarlar ise Pazar günü oynanacak Sarıkaya maçı için bütün hazırlıklarını tamamladılar.

                Bölgesel Amatör Lig’de gelecek sezon Yozgat'ı temsil edecek olan takımı belirleyecek olan karşılaşma öncesi açıklamada bululan Sorgun Belediyespor antrenörü Muammer Pirinççi, bu sezon ligde kaldıkları için çok mutlu olduklarını şimdi önlerindeki Sarıkaya maçını da geçerek gelecek sezon Bölgesel Amatör Liginde kaldıkları yerden devam etmek istediklerini belirtti. Pirinççi “Bu sezon ikinci yarıda Sorgun Belediyespor ile başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. İkinci yarının başlarında takımın başına geldiğimizde 1 puanla ligin son sıralarında yer alıyordu.

                Allah’ın izniyle bizim ve takımımız büyük gayretleri ile ikinci yarıda 18 puan toplayarak ligi 19 puanla 8.sırada tamamladık. Şimdi önümüzde Pazar günü oynayacağımız Sarıkaya Belediyespor ile play off maçı bulunuyor. Bu maçı da Allah'ın izniyle kazanarak gelecek sezonda Bölgesel Amatör Ligindeki mücadelemizi sürdürmeyi düşünüyoruz. Takım içerisinde moraller üst seviyede. Ben ve oyuncularım bu maçı kazanacağımıza gönülden inanıyoruz. İnşallah Pazar günü oynayacağımız maça bütün Sorgun halkı bize olan desteklerini bir kez daha gösterirler” dedi.

                Sorgun Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Künbetli, ise takımlarına olan güvenlerinin tam olduğunu Sarıkaya Belediyespor yenerek gelecek sezonda Bölgesel Amatör Liginde oynamak istediklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim