Yozgatsporlu futbolcular düz koşuyla başladıkları antrenmanda daha sonra çift kale maç yaptılar. Teknik Direktör Feridun Dündar, antrenmanda sık sık futbolcularına uyarılarda bulundu.

Tecrübeli Teknik Direktör Feridun Dündar, hafta sonu oynayacakları Kazan maçında hedeflerinin mutlak 3 puan olduğunu söyledi. 

Feridun Dündar, takımın şanssız bir şekilde lige geri başladığını hatırlatarak, aradaki farkı kapatmak için sabır istediğini yineledi. Tecrübeli çalıştırıcı bundan sonraki maçlarda takımın mağlubiyet ve beraberlik kredilerini tükettiğini ifade ederek, “Önümüzde 6 maçımız kaldı. Bizim tek bir seçeneğimiz var, o da 6 maçın tamamını kazanmaktır” dedi.
Ligde tüm takımların birbirleriyle çekiştiğine vurgu yapan Feridun Dündar, takım olarak henüz şampiyonluk iddiasından vazgeçmediklerini söyledi.

Teknik Direktör Dündar, “Biz henüz şampiyonluk defterini kapamış değiliz. İddiamız sürüyor. Geride kalmış olabiliriz ancak sezon sonuna kadar biz öne geçip, bugün önde olanları geriye atabiliriz. Bu lig buna müsait bir ligdir” diye konuştu.
Feridun Dündar, takımın her geçen gün bir gün öncesinden daha iyi noktalara geldiğini de aktararak “İnşallah bu hafta evimizde oynayacağımız Kazan maçından üç puan alacağız ve önümüze bakmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim