Spor Toto 3'üncü Ligi 3'üncü Grupta mücadele veren Yozgatspor, ikinci yarının ilk haftasında konuk edeceği Siirtspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Devre arasında Antalya'da 10 gün süreli kamp yaptıktan sonra Yozgat'a dönen kırmızı siyahlı ekip, kadrosuna dahil ettiği 10 futbolcu ile kadrosunu 22'ye yükseltti. İki futbolcunun daha kadroya dahil edilerek, 24 sporcudan oluşan kadrosu ile ikinci yarıda play-off grubuna kalabilmek için mücadele edecek olan kırmızı siyahlı ekip, ikinci yarıya galibiyetle başlayabilmenin hesaplarını yapıyor.
Teknik direktör Alaaddin Demirözü, üçüncü ligde ara transferden en fazla üçüncü grup takımlarının yararlandığını hatırlatarak, bunun da ikinci yarının oldukça çekişmeli geçeceğinin göstergesi olduğunu söyledi. Demirözü, tüm takımların yaptıkları transferlerle eksikliklerini kapatıp, ikinci yarıda daha farklı bir görüntü çizeceklerinin altını çizerek, tüm takımların hesabının play-off grubuna kalmak olduğunu kaydetti. Demirözü, ''Bizim amacımızda Play-0ff grubuna  kalmak. İyi bir kadro oluşturduk. İki eksiğimizi de giderip, hafta sonunda konuk edeceğimiz Siirtspor'u yenerek, yolumuza devam etmek istiyoruz. Herkesin istediğini biz daha fazla istiyoruz. O yüzden de herkesten daha çok çalışıyoruz'' dedi.
Kamp döneminde kadroya dahil edilen futbolcular ile eski futbolcuların birbirleri ile beklentisinden daha çabuk kaynaşıp, birbirlerine uyum sağladıklarını kaydeden Demirözü, bunun sevindirici olduğunu, kamp döneminin asıl amacının da futbolcuların birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak olduğunu bildirdi.
Kırmızı siyahlı ekibin teknik direktörü Demirözü, kadroya dahil edilen futbolcuların takımdaki aksayan tarafları kapatacağını, tüm maçları kazanabilmek için mücadele vereceklerini sözlerine ekledi.
Kırmızı siyahlı ekipte Burak Emre'nin sakat olduğu bildirildi.
Editör: TE Bilişim