Spor Toto 3’üncü Lig’i 3’üncü Grupta mücadele veren Yozgatspor, pazar günü deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
     Teknik direktör Alaaddin Demirözü, ilk yarının tamamlanmasına iki haftanın kaldığını, önce deplasmanda Darıca Gençlerbirliği, daha sonra da Cuma günü Afyonkarahisarspor takımı ile karşılaşacaklarını hatırlattı.Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini vurgulayan Demirözü, ‘’Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip, maçlarda gördüğümüz aksaklıkların tekrarlanmaması için gerekli önlemleri almaya çalıştık’’ dedi.
Demirözü, takımının her geçen gün biraz daha iyiye gittiğini, oynayacakları iki maçtan galibiyetle ayrılmaları halinde bu iyi gidişatın anlamlanacağının altını çizdi. Demirözü, devre arasını çok iyi değerlendirip, takımdaki eksikliklerin de giderileceğini anlatarak, konuşmasında şu görüşlere yer verdi:
    ‘’Yozgatspor şuan bulunduğu yerin daha üzerlerinde olması gereken bir futbol sergiliyor. Ancak tek sıkıntımız girdiğimiz pozisyonlarda daha iyi vuruşlar yapamamak. Bu da oyun içerisinde futbolcularımın strese girmesine neden olmaktadır. Tek isteğimiz takıma sahip çıkılması ve destek verilmesidir. bu yapıdığında Yozgatspor’un daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum.’’
Editör: TE Bilişim