Geçen yıl şampiyonluk parolasıyla lige başlayan ancak sezonu ikinci olarak kapatan Yozgatspor önceki gün Yozgat Bozok Stadyumu’nda Sorgun Belediyespor ile karşılaştı. Yozgatspor’un ortaya koyduğu oyun izleyenleri tatmin etmezken hazırlık maçı da golsüz eşitlikle sonlandı.
Nevşehir’deki kampını tamamlayarak Yozgat’ta yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yozgatspor yeni kadrosuyla sahaya çıktı. Amatör ligde mücadele veren Sorgun ekibi karşısında vasat bir oyun sergilediği gözlemlenen Yozgatspor, Sorgun ekibine de gol atamadı.
Geçen yıl şampiyonluğu kıl payı kaçıran ekibimiz Yozgatspor, hazırlık maçında beklenen performansı ortaya koyamadı. Vasat bir futbol ile ilk yarıyı tamamlayan kırmızı siyahlı ekip, ikinci yarıda da formsuz oyunuyla istenilen futbolu ortaya koyamadı. Amatör ligde şampiyonluk iddiasıyla sezona hazırlanan Sorgun Belediyespor ise özellikle kadrosundaki genç yeteneklerle şampiyonlukta iddialı olduğunu ortaya koydu.
Hazırlık müsabakasını AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Kulüp Başkanı Kazım Arslan, Asbaşkan Ahmet Akgün ve Sorgun Belediyespor yöneticileri de takip etti.

Editör: TE Bilişim