Takımlarının bu yıl şampiyon olacaklarına şimdiden inanan Yozgatspor taraftarlarının gözü Erkan Kestir, Hakkı Tosun, Taha Derin, Oğuzhan Kandemir ve geçen sezon Zara Belediyespor’da büyük başarıya imza atanların başında gelen Metin Kurt’un imza atmalarını büyük bir heyecanla bekliyorlar. 
Yozgatspor taraftarları iç transferde Hakkı Tosun, Erkan Kestir, Taha Derin, Oğuzhan Kandemir ve dış transferde Metin Kurt isimlerini büyük bir heyecanla beklemeye başladılar. 
Geçen sezon Zara Belediyespor’un 3. lige çıkmasında büyük katkısı olan takımın aynı zamanda kaptanlığını da yapan bir çok süper lig takımlarında forma giymiş olan tecrübeli orta saha oyuncusu Metin Kurt’un isminin Yozgatspor ile anılması bile kırmızı-siyahlı taraftarları sevindirdi. 
Metin Kurt’un Yozgatspor’a imza atması ile birlikte Zara Belediyespor’a verdiği katkının daha fazlasını sahada Yozgatspor’a verecek kapasiteye sahip bir oyuncu olduğu görüşünde birleşen kırmızı-siyahlı taraftarlar ne pahasına olursa olsun Metin Kurt gibi bir oyuncunun transfer edilmesi gerektiği görüşünü belirttiler. 
Metin Kurt dışında iç transferde Hakkı Tosun, Erkan Kestir, Oğuzhan Kandemir ve Taha Derin isimleri ile de yeniden sözleşme yenileyerek takımda kalmaları gerektiğini ifade ettiler. Yozgatspor taraftarları, Hakkı Tosun, Oğuzhan Kandemir, Taha Derin ve Erkan Kestir’in geçen sezon oynadıkları futbolla takıma büyük katkı sağladıklarını bu futbolcular ile Yozgatspor yönetiminin sözleşme yenilemelerini beklediklerini söylediler. Metin Kurt’un transferi doğrultusunda ligde Yozgatspor’un orta sahanın geçilmez bir kale olacağı görüşünde bulunan taraftarlar Erkan Kestir’in de stoperde çok önemli işlere imza attığını onun yanı sıra yine ileriye dönük orta saha oyuncuları Taha Derin, Oğuzhan Kandemir ve forvet Hakkı Tosun’un da ligin ikinci yarısında takıma büyük katkıları olduklarını ifade ederek mutlaka bu oyuncularla sözleşme yenilmesi gerektiğini ve bu futbolcularında takımda kalması ile birlikte Yozgatspor’un bu sezon şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyeceğine inandıkları ifadelerini kullandılar.

Editör: TE Bilişim