Müsabakanın ilk yarısında etkili olan taraf Yozgatspor oldu. Geliştirdiği üst üste ataklar ile rakip kalede gol arayan kırmızı siyahlı ekip, aradığı golü 36’ıncı dakikada tecrübeli oyuncusu Mustafa Tarhan’ın kafasıyla buldu. Bu dakikada soldan gelişen Yozgatspor kontra atağında topla birlikte sol çizgiye kadar inen Mustafa Şükrü, ceza sahasına ortaladı, topa iyi yükselen Mustafa Tarhan’ın kafa şutu filelerle buluştu: 1-0

Müsabakanın ilk yarısının kalan dakikalarında Yozgatspor rakip kalede gol arasa da başarılı olamayınca ilk yarı 1-0 konuk ekip Yozgatspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında Yozgatspor daha temkinli oynamaya başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen müsabakanın 55’inci dakikasında kırmızı siyahlı ekip Hakkı Tosun ile penaltı kaçırdı.

55. dakikada Mustafa Tarhan’ın kullandığı korner atışına ev sahibi ekip Talasgücü Belediyespor oyuncuları topa ceza sahası içerisinde elle müdahale edince hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Hakka Tosun, meşin yuvarlağı kaleciye nişanladı, kaleciden dönün topu tekrar Hakkı Tosun tamamladı, bu sefer top direğe çarparak auta gitti.

Bu dakikadan sonra ev sahibi ekip Yozgatspor kalesinde gol aramaya çalıştı.

73. Dakikada gelişen Talasgücü Belediyespor kontra atağında Yozgatspor kale önünde oluşan karambolde Talasgücü oyuncularının dokunduğu top filelerle buluştu: 1-1.

Bu dakikadan sonra Yozgatspor’un gol arayışları sonuçsuz kalınca Talas Gücü Belediyespor deplasmanından 1-1’lik skor ile dönmek zorunda kaldı.

Editör: TE Bilişim