Dağılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan ve kayyum ataması yapılan Diyarbakırspor ile karşılaşacak olan kırmızı siyahlı ekibin tek düşüncesi deplasmanda oynayacağı maçı kazanıp, kaybettiği puanları telafi için ilk adımı atmak. Teknik direktör Şenol Kaba, Diyarbakırspor ile deplasmanda oynayacakları maçta takımı daha iyi tanıma imkanı bulacağını belirterek, ''Bu maçı kazanmak istiyoruz. Kazanmak için vereceğimiz mücadelede takımı da daha yakından tanıma fırsatım olacaktır'' diye konuştu.
Deplasmanlı Bölgesel Ligi 6'ıncı Grupta mücadele veren Sorgun Belediyespor ise yarın Kırıkkale deplasmanında puan mücadelesi verecek. Sarı siyahlı ekip, komşudaki maçı için yarın sabah yola çıkacak. Sarı sıyahlı ekibin tek düşüncesi galibiyet. Teknik direktör Ferda Cevizci, takımana güvenliğini, MKE Kırıkkalespor'u deplasmanda yenerek, çıkışlarının devam edeceğini söyledi.
Hentbol Erkekler Birinci Ligi B Grubu C Klasmanında mücadele veren Yozgat Sevgi Evleri Gençlikspor takımı ise bir başka komşumuz olan Kırşehir'de puan mücadelesi verecek. Sevgi Evleri Hentbol takımımız, Kırşehir deplasmanında Kırşehir Gençlik ve Spor Takımı ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz haftayı bay geçen ekibimiz, bu maçı kazanarak, yeniden lider olmanın hesabını yapıyor.
Bölgesel Basketbol Erkekler Ligi 3'üncü Grupta mücadele verecek olan Yozgat Spurs takımı ise Tokat deplasmanında ilk maçına çıkacak. Geçen sezonun güçlü ekipleri arasında sayılan Zilespor ile karşılaşacak olan basketbol takımımız, deplasmandaki ilk maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Antrenör Durak Tekgül, Zilespor'u yenecek güçte olduklarını bildirdi.
Editör: TE Bilişim